Питане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Питане
Някой да ме насочи какво задължително трябва да се смени след закупуване на 318tds touring - 97 г ? Просто искам да си направя груби сметки предварително за задължителните неща. А после е ясно - диагностика и т.н. ако изскочи нещо допълнително. Някой би ли се наел да помага при огледа на колата, тъй като съм скаран с дизелите? по скоро това е молба за помощ на един фен на БМВ ! Благодаря 

stay tuned

- Гост
-
- Veson
- младши ентусиаст
-

stay tuned

- Гост
-
ми какво друго да ти кажа .. страх ме да ти пиша какво може да изтропа и колко струва че може да се откажеш от колата .. само че ако мислиш за всичко така нема смисал .. зимай караи пак като земе да се преебва ще сменяваш и пак напред ... а стандартните неща трябва и сам да ги знаеш който се сменяват като земеш колата , сменяваш маслото и ше ти трябват мнооого пари да слагаш нафта тфа са общо взето 

това за нафтата не е точно
това за нафтата не е точно моита тдс ка харцхи 7.2 ж града
Машината обича ласка, грижливо ползване и смазка!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сменяш масла на всякъде, филтри и караш.
Като я зимаш провери за удари, състоянието на ходовата част, диагностика на двг, надува на турбината, дали пали добре при загрял двг. Въобще стандартните неща. 318тдс няма някакви характерни болести.
Мога евентуално да дойда на огледа на колата, но едва ли мога да помогна кой знае колко щото единственото, което мога да направя е да я сравня с мойта.
btw, колко $$ ти искат? тпва също е ориентир за състоянието на колата до някъде.
Като я зимаш провери за удари, състоянието на ходовата част, диагностика на двг, надува на турбината, дали пали добре при загрял двг. Въобще стандартните неща. 318тдс няма някакви характерни болести.
Мога евентуално да дойда на огледа на колата, но едва ли мога да помогна кой знае колко щото единственото, което мога да направя е да я сравня с мойта.
btw, колко $$ ти искат? тпва също е ориентир за състоянието на колата до някъде.
- Veson
- младши ентусиаст
-
По принцип искат 10 500, ама ако проявя сериозен интерес ще свалят още.. . май варианта е директно на диагностика и после преценка и пазарлък
Пък за съпорт може профилактично .. ако имам нужда ще ти пиша ЛС ОК?

stay tuned

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
10.5 си е разумна цена за тая година. Гледай да има и клима, че после няма продаване без нея, се едно сички на климатик са се раждали ебати. ко има нещо пиши, нп.
8 мнения
• Страница 1 от 1