тдс пали трудно на студен мотор помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
тдс пали трудно на студен мотор помогнете
1.8 тдс е мотора от нъколко дни ми го прави тва имам над 20 литра в резервоара това го изключвам да е примерно подкачващата помmа акумулатора е нов на 5 месеца възможkо ли е да е подгряваща свещ или има друг вариянт да прави така колата ,някой може ли да коментира моят случай защото знаете че майсторите в Бг са най добрите и от всичко разбират:D и уж колата е в ред а след няколко дни пак е в бокса:)
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: тдс пали трудно на студен мотор помогнете
Ами почни от ефтиното решени-свещи! 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Относно трудното палене на tds (даже темата така се казва!) има поне няколко теми изписани.... що ви мързи да се позанимавате малко да търсите, ми искате всичко на готово?
- iv4ooo89
-
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: 730D
- Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......
Колега и аз имам тоя проблем не пали 318 тдс на -1 даже... имам го от 1 месец горе долу го опознах вече. Начи като не запали оня ден,реших да свала колекторите и да ги вида как са,резултата беше страшен колектора целия в нагар тлач и лой и масло запушен на 80% и 4-тия цилиндар на колата последния до купето беше пълен със същото,след като изчистих сичко накрая забелязах някав датчик в колектора с пъхнат с 1 пишка вътре свалих го и накрая беше надупчен и четох че било мап сензор който регулирал въздуха от кулера.. и той беше яко запушен.Сега неска на 0 градуса колата запали от 1вия път. Може да не е могла да тегли достатачно студен въздух за да запали.Ако нете мързи си ги провери и ти....

Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
iv4ooo89 написа:Колега и аз имам тоя проблем не пали 318 тдс на -1 даже... имам го от 1 месец горе долу го опознах вече. Начи като не запали оня ден,реших да свала колекторите и да ги вида как са,резултата беше страшен колектора целия в нагар тлач и лой и масло запушен на 80% и 4-тия цилиндар на колата последния до купето беше пълен със същото,след като изчистих сичко накрая забелязах някав датчик в колектора с пъхнат с 1 пишка вътре свалих го и накрая беше надупчен и четох че било мап сензор който регулирал въздуха от кулера.. и той беше яко запушен.Сега неска на 0 градуса колата запали от 1вия път. Може да не е могла да тегли достатачно студен въздух за да запали.Ако нете мързи си ги провери и ти....
Заблуждаваш се че от почистването пали.Колегата даиди свещите ,филтьр (горивен) и смукане на вьздух
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- iv4ooo89
-
-
- Кара: BMW 318 tds
- Мечтае да кара: 730D
- Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......
Ами дано не се заблуждавам инача почва годене по мъките 

Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Да използвам темата, за да не пускам нова колеги кажете ми номер или схема от realoem-a на клапанчето след бензионовия филтър което не дава на бензина да се връща в резервоара,става въпрос за 318ис,es36301!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1