Относно VIN
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Последните 7 знака (обикновено 2 букви и 5 цифри) от номера на шасито
Виж тук
http://www.bmwarchiv.de/vin/index.html
Виж тук
http://www.bmwarchiv.de/vin/index.html
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
Re: Относно VIN
При мен нещата са малко по-различни, и затова имам нужда от съвет. Колата е с 'тъмно' минало.. та номера който пишеше на рамата и на мотора е доста по-къс от нормалния. Имах проблем при регистрацията и решиха да му добавят едно 'G' накрая.. незнайно защо. В момента номера е 1896X051 G.. интересува ме начин, по който да разбера целия VIN защото искам да знам коя година е произведена със сигурност, а 10-тата цифра от VIN-а била за това. На прозорците пише '...9' но това 100% ли значи че е '89 произведена?

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Taurus написа:При мен нещата са малко по-различни, и затова имам нужда от съвет. Колата е с 'тъмно' минало.. та номера който пишеше на рамата и на мотора е доста по-къс от нормалния. Имах проблем при регистрацията и решиха да му добавят едно 'G' накрая.. незнайно защо. В момента номера е 1896X051 G.. интересува ме начин, по който да разбера целия VIN защото искам да знам коя година е произведена със сигурност, а 10-тата цифра от VIN-а била за това. На прозорците пише '...9' но това 100% ли значи че е '89 произведена?
Виж в основата на коланите (долу ниско до пода) , трябва да има етикет и на етикета обикновено пише годината ...
Колкото и да са били апапите добри все някъде са изпуснали.Айде търси по колата и сравнявай.

6 мнения
• Страница 1 от 1