Помощ....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ....
Здравейте колеги, е36-цата ми е с м52б20... 96г. много добро състояние е като цяло глезя я постоянно и тн... Преди няколко месеца започна да ми заглъхва за миг в ниските обороти като и подам газ.. това се случва рядко.. След това започна да ми придърпва пак в ниските обороти и като и подам малко повечко газ и изглажда положението... но това продължава и до днес.. Днес съм обиколил майстори, елкони.. елконаджията каза, че дебитомера ми е зле.. Смених го с на другата ми защото е същия но там е чисто нов.. Нито другата почна да върви по зле, нито тази се оправи. Общо взето значи дебитомера ми си е добре... Свещите ми са чисто нови.. разкарах катализатора щото си беше зле... но придърпването си го има и лекото заглъхване се случва от време на време.. Да не би бензиновата помпа нещо? .. И да отбележа, че малко след като започна онова заглъхване, имах следната случка - почна да ми изтича бензина в движение в близост до задната дясна гума.. оказа се като свалих задната седалка, че единия маркуч беше излязал... затегнах го и от тогава не е протичало... но защо беше излязъл..
Иначе колата не е изгубила мощ изобщо
Ще съм много благодарен ако някой ме насочи към нещо, щото майсторите само ме объркват тук... А когато колата ми я боли и мен ме боли
Извинявайте за дългия роман, но да споделя всичко
Благодаря предварително
Иначе колата не е изгубила мощ изобщо
Ще съм много благодарен ако някой ме насочи към нещо, щото майсторите само ме объркват тук... А когато колата ми я боли и мен ме боли

Благодаря предварително
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Помощ....
Колега, може би някоя дюза не е добре. Най-добре се оправят с чистене на ултразвук. Проблем с дюзите е най-честия проблем, когато дадеш по рязко газ, засмуква въздух но с закъснение вдига оборотите.
Благодаря колега, тия дни ще и изчистя дюзите и дано да и мине
да отбележа, че колата никога не е помирисвала газ, но май и от нашия лайн*н бензин се запушват дюзи яко

да отбележа, че колата никога не е помирисвала газ, но май и от нашия лайн*н бензин се запушват дюзи яко
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
И аз искам да разбера какво е станало след изчистването на дюзите!!!На диагностика като я носи какви грешки даде? 212 механична грешка ванос!?
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
Единствената грешка, която даде беше с дебитомера.. и то по-точно и там нямаше грешка, но отчиташе по-ниски показатели... иначе нямаше грешки..
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като гледам не си регистриран вчера, че да не си наясно относно правилата и спазването им... и писането на адекватни заглавия на темите. 

9 мнения
• Страница 1 от 1