ASC СИСТЕМА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318 is комби

ASC СИСТЕМА

Мнение от RUMBAIK » 15 Окт 2009, 20:12

моля които разбира повече да ми помогне колата ми е 318 и комби 10/95г нямам я тази система ASC може ли да се монтира каква цифра струва и сложно ли е това действие
Последна промяна RUMBAIK на 15 Окт 2009, 21:56, променена общо 2 пъти
[img][url=http://picbg.net/img.php?file=a87be168865b8071.gif][img]ht[/img]Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Re: ASP СИСТЕМА

Мнение от Jim Beam » 15 Окт 2009, 20:20

АСЦ ли имаш предвид?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: ASC СИСТЕМА

Мнение от ditko1 » 16 Окт 2009, 0:16

аз щом се кача във колата я изключвам, ти искаш :mhihi: Не знам колко предпазва, и на Асц колата тръгва настрани ако я засилиш. и си махнеш кракът от педала.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 16 Окт 2009, 0:44

Ми колега това е толко сложно да го монтираш на кола която го няма ,колкото не можеш да си представиш.
Второ на мен ми е безполезно и съм му извадил бушона за да не го гаса секи път.
И трето ако толко те е страх да не ти поднесе колата - НЕ СИ ОЦЕЛИЛ МАРКАТА.
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 16 Окт 2009, 3:54

всъшност е доста полезно зимата (не говоря за поднасяне)

доколкото знам ABS ECU, дроселова клапа, няколко релета, още едно жило и...?
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

Потребител
Аватар

Мнение от RUMBAIK » 16 Окт 2009, 18:31

Изрода написа:Ми колега това е толко сложно да го монтираш на кола която го няма ,колкото не можеш да си представиш.

Със третото малко несам сагласен колата е комби и си я зех за семеина кола 2 рото ми дете е на 4 месеца по принцип търсих с тази система да си купя но от тея дето ги намирах бяха като кокошарници а ас кокошки нямам за да гледам вътре.А сигорен че съм оцелил марката защото оште като взех книшка 1995г първата ми кола беше Е30 с двигател М 40 междинката вафления стоп купе.Сам прецени дали несъм оцелил марката.ВЕЧЕ си говорим за сигурност на пътя а не за ГАЗАРИЯ НА ПЪТЯ . А и ти както сам каза като искаш да си праиш врътки се изключва.
[img][url=http://picbg.net/img.php?file=a87be168865b8071.gif][img]ht[/img]Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 16 Окт 2009, 19:30

@Изрода имаше предвид да не се надаш на сигурност баш от тая система ...
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 318i m43,97г.

Мнение от yuzie » 16 Окт 2009, 20:45

един глас от мене за асц -то ,с 318и комби съм много съм доволен при зимни условия за лятото не мога да кажа същото
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от RUMBAIK » 16 Окт 2009, 21:11

а така колегата от Варна ме подкрепя хем ми е гратски хем същата кола кара само моита дето е с чип и е 130 коня

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 17 Окт 2009, 0:01

RUMBAIK написа:
Изрода написа:Ми колега това е толко сложно да го монтираш на кола която го няма ,колкото не можеш да си представиш.

Със третото малко несам сагласен колата е комби и си я зех за семеина кола 2 рото ми дете е на 4 месеца по принцип търсих с тази система да си купя но от тея дето ги намирах бяха като кокошарници а ас кокошки нямам за да гледам вътре.А сигорен че съм оцелил марката защото оште като взех книшка 1995г първата ми кола беше Е30 с двигател М 40 междинката вафления стоп купе.Сам прецени дали несъм оцелил марката.ВЕЧЕ си говорим за сигурност на пътя а не за ГАЗАРИЯ НА ПЪТЯ . А и ти както сам каза като искаш да си праиш врътки се изключва.

Спокоино колега без излишни нерви още от началото ,не с рогата ;)

Щом са така седят нещата при теб с малко детенце,разбирам :yes:
Значи доста е трудно да се сложи ,защото тя освен че ти управлява спирачките(АБС са) ,ти управлява и двигателя- връща ти газта.Със сигурност има доста датчици,компа на мотора сигурно е различен , а и самия АБС е с друг модул и помпи и чудеса.
Общо взето според мен ще е много трудно да се присади така че да работи пълноценно.

Второ - аз тази зима го пробвах моито и какво се оказа:
На равен заснежен път е ОК,лека по лека колата тръгва като зацепват и дете гуми на пресекулки.
Обаче имаше един участък от пътя с вираж(наклон) и там ко се получава - понеже буксуват и двете колела ,колата направо се свлича на страни към мантинелите и нищо не можеш да направиш.Как се опиташ да тръгнеш и си право към мантинелите, така че по наклонен път е опасно.
Иначе в завои никога не съм я пробвал дали ще ме държи в пътя-просто ме е страх да влезна така че да имам нужда от тая система ,а и незнам как ще реагира - така че там не съм запознат.
Успех все пак ако решиш да пробваш да я внедряваш.

ПС.По полека с нервите ,поне около първите ти мнения.
Поздрави :D
Изображение Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от RUMBAIK » 17 Окт 2009, 9:37

Изрода написа:
RUMBAIK написа:

Спокоино колега без излишни нерви още от началото ,не с рогата ;)

Щом са така седят нещата при теб с малко детенце,разбирам :yes:
Значи доста е трудно да се сложи ,защото тя освен че ти управлява спирачките(АБС са) ,ти управлява и двигателя- връща ти газта.Със сигурност има доста датчици,компа на мотора сигурно е различен , а и самия АБС е с друг модул и помпи и чудеса.
Общо взето според мен ще е много трудно да се присади така че да работи пълноценно.

Второ - аз тази зима го пробвах моито и какво се оказа:
На равен заснежен път е ОК,лека по лека колата тръгва като зацепват и дете гуми на пресекулки.
Обаче имаше един участък от пътя с вираж(наклон) и там ко се получава - понеже буксуват и двете колела ,колата направо се свлича на страни към мантинелите и нищо не можеш да направиш.Как се опиташ да тръгнеш и си право към мантинелите, така че по наклонен път е опасно.
Иначе в завои никога не съм я пробвал дали ще ме държи в пътя-просто ме е страх да влезна така че да имам нужда от тая система ,а и незнам как ще реагира - така че там не съм запознат.
Успех все пак ако решиш да пробваш да я внедряваш.

ПС.По полека с нервите ,поне около първите ти мнения.
Поздрави :D

Несъм искал да те засягам просто исках да ти кажа че търся сигорност на пътя.Това неса нерви но просто без да искаш ме засегна като каза че несам уцелил колата.А като искам да се прая на ефе си имам една АСТРИЧКА GSI 2.0 150 коня тя ми е достатачна. Благодаря за мнението което си написал като се замисля НЕСИ ЗАСЛУЖАВА да слагам ASC явно наистена е сложно с нея

Назад към E36