За тапицерията на тавана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
За тапицерията на тавана
Като си купих колата ми бяха изпрали тавана, беше идеален, но не след дълго време започна постепенно да пада и стигна до там, 4е падна по4ти съвсем и аз го свалих, доскъсах го в ярост, щото ми се скъсаха нервите, .... Та въпросът ми е има ли някои представа откъде се купува такъв плат за тавана, щото съм решил да не ходя на тапицер, а да си го правя сам?
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Купи си кора със тапицерия (втора ръка)....ще си спестиш много нерви 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Гост
-
Купи си кора със тапицерия (втора ръка)....ще си спестиш много нерви
която може и да не изкара много

едно време като си правих моя салон плата го купувах от сф .. след хотел плиска посока младост слизаш на долу на кръговото и веднага завиваш на дясно и след 100-200 метра има 1 магазинче в дясно с колко ти е кеф дамаски избираш си и караш да ти го залепят .. мен ми излезна 70 лв с плата и работата , и определено ще изкара повече от втора ръка
bam-bam написа:Купи си кора със тапицерия (втора ръка)....ще си спестиш много нерви
която може и да не изкара много![]()
едно време като си правих моя салон плата го купувах от сф .. след хотел плиска посока младост слизаш на долу на кръговото и веднага завиваш на дясно и след 100-200 метра има 1 магазинче в дясно с колко ти е кеф дамаски избираш си и караш да ти го залепят .. мен ми излезна 70 лв с плата и работата , и определено ще изкара повече от втора ръка
Това е решението едно към едно е плата и ако е читав тапицера все едо го взимаш от магазина. Скороходих имат цял топ

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
8 мнения
• Страница 1 от 1