моля за разяснение относно спортно шаси
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
моля за разяснение относно спортно шаси
Здравейте момци ! Моля за помощ ! Изпратил съм човек в Германия да ми купи BMW . в момента е там , гледа една Е36,316 I.94. 75КВ102 к.Наред с другите екстри, немеца казва че има М-technik-Sportfahrwerk. Това според мен означава спортно шаси. Какво означава това ! Шасито е усилено с греди, или е с променено окачване, т.е. с друго окачване различно от нормалното на Е36 седан. Моля за бързи отговори !
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Означава че има М-техниково окачване ... което не е специфично за 316 .. но може и да го е сменил ако е достатъчно болен мозък !

R.I.P Landikar
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мда ще трябва .. там цените са х2 ,но пък изкарва повече .. и гледай да е с М43 че 94 може да е с М40 все още ..
Двигателя е М 43 / така и му казах на моя човек да гледа пръчката за маслото да е по близо до предното стъкло - поне аз така ги разпознавам най-лесно / Мамка му и положение, колата не е лоша, 12.94 г. е доичето я дава с комплект летни гуми на оригиналните спицови BMW джанти и с зимни гуми на железните джанти , с ел. прозорци, ел. люк, АBS, централно, плюшен салон, сервизна книжка,140000 км. за 2400 ЕUR.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
много е за 316ка,тука ще ти дойде на 7 лв с регистрацията и транспорта ,че и повече .. за 2 ако я дава си струва горе долу ,макар че аз ако не е 6так посмъртно не бих я взел ама аз съм си пристрастен .. 

- alex70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320D
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
пи4 смело се хвърляи искам да ти кажа 4е за 4итава баварка от скъп град т'ва си е нищо пара.В Германия колите в добрите им градове(богатите градове визирам),колите в общи линии вървят около x2 от цените за същите коли в Италия....успех в покупката

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Взимай я, дали ше я купиш за 5 и ще дадеш още 2 за ремонт или ще е 7 и ще е читава е все едно, но във вторивя случай е по малко разправията (време и нерви) 

11 мнения
• Страница 1 от 1