лепило за споилер - съвет ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

лепило за споилер - съвет ?

Мнение от spower » 10 Окт 2009, 20:10

Колеги на компакта на приятелката ми задния спойлер постоянно се клатеше лепих го с черен силикон единия път но много дразни продължава да притрактва като минава по дупките днес го свалих самия спойлер е като от гума имаше паднала боя изшкурих го пруснах го с шприц и утре смятам да го довърша за капака е закрапен на 2 места с дълги болтове като за дърво 10мм диаметър, и се чудя какво да сложа отдолу черен силикон ли пак или някакъв друг силкон на полиоретанова основа ???
мерси предварително !!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Re: лепило за споилер - съвет ?

Мнение от Kambe » 10 Окт 2009, 20:18

полиуританов уплътнител върши добра работа колега :yes: пробвай с него
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 10 Окт 2009, 20:57

черен силиконна -sika.
100 процента еластичност си купи .няма да мръдне ,а и незнам кви винтове си сложил -но ако има място ,бил още един -два.
ако трябва махни старите и навил нови малко по дебели .може и самонарезни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 11 Окт 2009, 11:10

сега го пръснах и го чакам да изсъхне и после ще пробвам да го закрепя стабилно , понеже дупките за болтовете са доста големи мисля да сложа дюбели взех едни големи дано стаболно да задържи и ще го мацна със силикон в основите.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 11 Окт 2009, 11:16

spower написа:сега го пръснах и го чакам да изсъхне и после ще пробвам да го закрепя стабилно , понеже дупките за болтовете са доста големи мисля да сложа дюбели взех едни големи дано стаболно да задържи и ще го мацна със силикон в основите.

Малеее ... филм .... Според мен е най -добре пак с черен силикон ... Ако не държиш на спойлера , що не вземеш да го махнеш ? Така и така сега си шприцнал , кидни на мястото на дупките и пръсни капака ... (тоя съвет май не е много на място ... :mhihi: , ама аз така бих постъпил).

П.С. Добре , че е форума да се засечеме , че иначе все се разминаваме ... :wave:

Назад към E36