от къде идва това масло?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: Бавно

Re: от къде идва това масло?

Мнение от hristofar » 05 Окт 2009, 20:33

trelos1 написа:на брат ми беше същата работа обаче на 318ис.смени си гарнитурата на капака и сега е ок.

а тая моита кво иска колега

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 06 Окт 2009, 0:17

Лули,бобини,свещи...тва няма да ти го хванат на компютъра
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Аватар

Мнение от hristofar » 06 Окт 2009, 7:33

MOGY написа:Лули,бобини,свещи...тва няма да ти го хванат на компютъра

свещите са сменени а бобините си излизат на компа само тия смотани лули незнам

Аватар

Мнение от stasi » 06 Окт 2009, 20:17

hristofar написа:
MOGY написа:Лули,бобини,свещи...тва няма да ти го хванат на компютъра

свещите са сменени а бобините си излизат на компа само тия смотани лули незнам

проблема ти е или в дюзите или в помпата колега 6том не ти излиза на диагностиката замери налягането на помпата като заначало по евтин опит е!успех!!!!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Makarov 2 » 06 Окт 2009, 22:04

metodi80 написа:
hristofar написа:колеги в една тема бях споменал че още не съм пробвал новото си БМВ каква скорост развива е вчера го пробвах,и после огасих колата и след около 2 4аса като я запалих колата почна да прекъсва 1-то нещо което направих да видя кабелите и свещите,като погледнах на 2-и цилиндар около свеща имаше масло(доста масло) и на 6 цилиндар същата работа,колеги от къде идва това масло мотора отвън никаде не е омаслен немога да разбера от каде се стича,и от това масло ли прекъсва колата :shock:

Единственото място от където може да се стече масло върху свещите е от гарнитурата на капака. Ако там няма омасляване , то това означава , че от вътре от блока ти е излязло масло около свещите , а това означава ,че или не са завити добре , или медните дифтунги , които са за уплътнение са се скапали (както колегата в предния пост ти е казал...). Има и по лош вариянт , да са завити на криво и блока да се е "изжъмбил" ... е тогава вече е филм..... :confused:

:yes:

Аватар

Мнение от hristofar » 06 Окт 2009, 23:45

Makarov 2 написа:
metodi80 написа:
hristofar написа:колеги в една тема бях споменал че още не съм пробвал новото си БМВ каква скорост развива е вчера го пробвах,и после огасих колата и след около 2 4аса като я запалих колата почна да прекъсва 1-то нещо което направих да видя кабелите и свещите,като погледнах на 2-и цилиндар около свеща имаше масло(доста масло) и на 6 цилиндар същата работа,колеги от къде идва това масло мотора отвън никаде не е омаслен немога да разбера от каде се стича,и от това масло ли прекъсва колата :shock:

Единственото място от където може да се стече масло върху свещите е от гарнитурата на капака. Ако там няма омасляване , то това означава , че от вътре от блока ти е излязло масло около свещите , а това означава ,че или не са завити добре , или медните дифтунги , които са за уплътнение са се скапали (както колегата в предния пост ти е казал...). Има и по лош вариянт , да са завити на криво и блока да се е "изжъмбил" ... е тогава вече е филм..... :confused:

:yes:

да ама беше в кмпютара

Аватар

Мнение от hristofar » 07 Окт 2009, 13:48

ми колега на мене не ми е много ясна елктрониката,беше едно диотче в самия комп отстрани има една ламаринка под нея има една бяла пластмаска и под нея има няколко диотчета едното се беше растопило и взехме от друг комп токова диотче запоихме го и сега няма проблем

Предишна

Назад към E36