Изолация на вратите на купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Изолация на вратите на купе
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1910 ... 2G5GiQ.JPG
Някой да го има тва сивото под ръка, че на лявата ми врата го няма ? И въобще има ли смисъл да го слагам, тия от камора явно си го бяха зарязали като са ми разглабяли лявата кора. То е много тънко и въобще незнам дали върши няква работа. С кво мога да го заменя да пазя поне кората чиста от мръсотия, ако не друго ?
Някой да го има тва сивото под ръка, че на лявата ми врата го няма ? И въобще има ли смисъл да го слагам, тия от камора явно си го бяха зарязали като са ми разглабяли лявата кора. То е много тънко и въобще незнам дали върши няква работа. С кво мога да го заменя да пазя поне кората чиста от мръсотия, ако не друго ?
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Re: Изолация на вратите на купе
zBoost написа:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1910/118186520011969342081254567950flKolS03kVd81o2G5GiQ.JPG
Наилон със силикон

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Можеш да използваш каквато и да е мебелна вата (само си я изрязваш в желаната форма) ... От къде ще я вземеш ти решаваш ..... Имаше тема в която колеги бяха показали как са използвали подобна (сива) мебелна вата , потърси я ... май , че беше даже в "полезин" (не съм сигурен). Хубаво е обаче да си я има тая вата , защото служи за звуко и топлоизолация....
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
metodi80 написа:Можеш да използваш каквато и да е мебелна вата (само си я изрязваш в желаната форма) ... От къде ще я вземеш ти решаваш ..... Имаше тема в която колеги бяха показали как са използвали подобна (сива) мебелна вата , потърси я ... май , че беше даже в "полезин" (не съм сигурен). Хубаво е обаче да си я има тая вата , защото служи за звуко и топлоизолация....
За прах и мързотияа също

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
ходи си купи ,изолация за паркет .
вземи от наи дебелата.
и силикон и си ти.
вземи от наи дебелата.
и силикон и си ти.

Ето я темата на "Burningparis" за изолацията на корите, прегледай я цялата.
да мерси, намерих я темата. аз мойте кори ги свалях и ги лепих вече 1 път и подмених щипките ама шоферската се беше разлепила. само да вметна полезен съвет, не ползвайте силиконов пистолет (който разтапя) за да лепите пластмасите, които държат щипките, защото се разлепят. тоя път ги залепих със Henkel Moment и стояха 2 дни със стяги. сега както имам време може и да сложа вата. ще пусна обаче 1 въпрос и в другата тема:
казват, че ватата задържала влагата, някой да сподели как е след като я сложил, дали намирисва нещо. те принципно вратите не трябва да пропускат водата към кората ама знам ли зимата какво може да стане ?
казват, че ватата задържала влагата, някой да сподели как е след като я сложил, дали намирисва нещо. те принципно вратите не трябва да пропускат водата към кората ама знам ли зимата какво може да стане ?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
zBoost написа:казват, че ватата задържала влагата, някой да сподели как е след като я сложил, дали намирисва нещо. те принципно вратите не трябва да пропускат водата към кората ама знам ли зимата какво може да стане ?
До ватата/кората , вода и влага не достига (както ти сам каза) , слагай смело и

8 мнения
• Страница 1 от 1