Чистачки проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Чистачки проблем
Значи проблема ми се появи днес, докато отивах към работата.
Пуснах чистачките да си измия стъклото и ги спрех. След 5 минути започнаха сами да се пускат с прекъсвания. След още 20 минути почнаха постоянно да се движат без да спрат. Постоянно мърдах лостчето за да видя дали не е заяло нещо, но така си остана проблема.
Изпразних казанчето за да не ме помислят за луд
Какво да правя
Пуснах чистачките да си измия стъклото и ги спрех. След 5 минути започнаха сами да се пускат с прекъсвания. След още 20 минути почнаха постоянно да се движат без да спрат. Постоянно мърдах лостчето за да видя дали не е заяло нещо, но така си остана проблема.
Изпразних казанчето за да не ме помислят за луд

Какво да правя

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Чистачки проблем
BMW318ius написа:Значи проблема ми се появи днес, докато отивах към работата.
Изпразних казанчето за да не ме помислят за луд![]()
Какво да правя
Вероятно контактите на релето са залепили ... Виж релето ... и ползвай търсачката (точно по тоя въпрос има писано и то на скоро беше ....)
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
На старото БМВе30 което имах направих една глупост уж за добре но се оказа,че греша.Казанчето имаше капачка отгоре с дупка на нея и се беше сцепила самата капачка,като пълнех казанчето ме дразнеше,че преливаше от горе и мокреше всичко.Какво направих-взех един найлон и така го сложих,че като сложиш капачката го притиска и се уплътни много добре,но какво стана-пала колата и тръгвам,пускам чистачките и пръска добре,пръскам втори път и какво става-чистачките откачиха,моторчето не спря да пръска.Слизам и отварам капака,какво да вида-казанчето прави вакум и от там откача всичко останало,махнах найлона и всичко си дойде на място.Та мисълта ми е проблема да не ти е от там,че всичко е възможно 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- veselinchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 318i
- Мечтае да кара: bugatti veyron
виж релето или перото на чистачките и търси в търсачката ако имаш нещо неясно 

4 мнения
• Страница 1 от 1