Чистачки проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Чистачки проблем

Мнение от BMW318ius » 30 Сеп 2009, 19:42

Значи проблема ми се появи днес, докато отивах към работата.
Пуснах чистачките да си измия стъклото и ги спрех. След 5 минути започнаха сами да се пускат с прекъсвания. След още 20 минути почнаха постоянно да се движат без да спрат. Постоянно мърдах лостчето за да видя дали не е заяло нещо, но така си остана проблема.
Изпразних казанчето за да не ме помислят за луд :kuku:
Какво да правя :help:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Чистачки проблем

Мнение от metodi80 » 30 Сеп 2009, 22:24

BMW318ius написа:Значи проблема ми се появи днес, докато отивах към работата.
Пуснах чистачките да си измия стъклото и ги спрех. След 5 минути започнаха сами да се пускат с прекъсвания. След още 20 минути почнаха постоянно да се движат без да спрат. Постоянно мърдах лостчето за да видя дали не е заяло нещо, но така си остана проблема.
Изпразних казанчето за да не ме помислят за луд :kuku:
Какво да правя :help:

Вероятно контактите на релето са залепили ... Виж релето ... и ползвай търсачката (точно по тоя въпрос има писано и то на скоро беше ....)

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 01 Окт 2009, 20:40

На старото БМВе30 което имах направих една глупост уж за добре но се оказа,че греша.Казанчето имаше капачка отгоре с дупка на нея и се беше сцепила самата капачка,като пълнех казанчето ме дразнеше,че преливаше от горе и мокреше всичко.Какво направих-взех един найлон и така го сложих,че като сложиш капачката го притиска и се уплътни много добре,но какво стана-пала колата и тръгвам,пускам чистачките и пръска добре,пръскам втори път и какво става-чистачките откачиха,моторчето не спря да пръска.Слизам и отварам капака,какво да вида-казанчето прави вакум и от там откача всичко останало,махнах найлона и всичко си дойде на място.Та мисълта ми е проблема да не ти е от там,че всичко е възможно ;)
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 318i
Мечтае да кара: bugatti veyron

Мнение от veselinchev » 01 Окт 2009, 22:25

виж релето или перото на чистачките и търси в търсачката ако имаш нещо неясно :yes:
ИзображениеИзображениеИзображение

Продавам цяло е36 318i седан М43 НА ЧАСТИ нови цени
viewtopic.php?f=15&t=181799

Назад към E36