Газови инжекциони - помощник при избор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vesellin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: ски на Килиманджаро
Автомобил: Е36 320 М50
ГИ: AG Zenith
Цена: 1700лв преминава на Газ, когато температурата на двигателя е над 33 градуса по C (незнам дали се води екстра) имам зумер(започва да пищи когато газта свършва), преминава на бензин ако изкочи нещо аварийно или газта свърши.
Монтаж: 26.05.09 Бургас
Обслужване: Много съм доволен от момчето дето го монтира. Остана след работно време да го донастрои за оптимална работа.
Км: Вече 12000
Разход градско: 13л/100 км (климатика е включен постоянно)
Разход извънградско: 10-11л/100км (пак при включен климатик)
Дефекти: Нищо не съм барнал все още. Работи си нормално. Дефекти няма. Инсталацията на дюзите не се вижда (скрити са под колекторите)
Впечатление: Няма разлика по отношение дали карам на Газ или на А95. Работи нормално, тихо... Много съм доволен от инвестицията. Преминава от бензин на газ и от газ на бензин без да се менят обороти или прекъсване. Не се усеща.
ГИ: AG Zenith
Цена: 1700лв преминава на Газ, когато температурата на двигателя е над 33 градуса по C (незнам дали се води екстра) имам зумер(започва да пищи когато газта свършва), преминава на бензин ако изкочи нещо аварийно или газта свърши.
Монтаж: 26.05.09 Бургас
Обслужване: Много съм доволен от момчето дето го монтира. Остана след работно време да го донастрои за оптимална работа.
Км: Вече 12000
Разход градско: 13л/100 км (климатика е включен постоянно)
Разход извънградско: 10-11л/100км (пак при включен климатик)
Дефекти: Нищо не съм барнал все още. Работи си нормално. Дефекти няма. Инсталацията на дюзите не се вижда (скрити са под колекторите)
Впечатление: Няма разлика по отношение дали карам на Газ или на А95. Работи нормално, тихо... Много съм доволен от инвестицията. Преминава от бензин на газ и от газ на бензин без да се менят обороти или прекъсване. Не се усеща.
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Купих си колата с ГИ слагано в Италия.
Автомобил: Е36 318is M44
ГИ: Тартарини
Км: около 15000км
Разход градско: 11 до 13л/100 км зависи в какви обороти я карам
Разход извънградско: 9/100км това го засякох до морето с пуснат климатроник и скорост 130-150(само в края се подгоних с една А3-ка)
Дефекти: Напоследък при първото прехвърляне от бензин на газ не се подава газ. Като върна пак на бензин и после на газ няма грижи?!
Впечатление: С много добри впечатления съм. Колата е динамична и заедно с това по-евтина за каране
Междудругото някой, ако има инфо за майстор, който има софт за Тартарини, да пише
Или имате предположения защо прави така, моля споделете
Автомобил: Е36 318is M44
ГИ: Тартарини
Км: около 15000км
Разход градско: 11 до 13л/100 км зависи в какви обороти я карам
Разход извънградско: 9/100км това го засякох до морето с пуснат климатроник и скорост 130-150(само в края се подгоних с една А3-ка)
Дефекти: Напоследък при първото прехвърляне от бензин на газ не се подава газ. Като върна пак на бензин и после на газ няма грижи?!
Впечатление: С много добри впечатления съм. Колата е динамична и заедно с това по-евтина за каране

Междудругото някой, ако има инфо за майстор, който има софт за Тартарини, да пише

Или имате предположения защо прави така, моля споделете

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
И аз вече съм от газифицираните 320ки
след като за 1 година изминах 25 000 км. на бензин предимно градско и си направих една елементарна равносметка 25 000 километра при МИНИМУМ 10/100 разход на бензин и средна цена по 2лв. на литър бензин съм дал минимум 5000лв. за бензин за 1 година (като през по-голямата част от времето съм карал с ОМВ карера100)
Монтирах ГИ Фобос в долни богров за 1330лв. с мобилно зарядно и други екстри и съм страшно доволен...смесения разход ми е под 10/100км. а разлика в динамиката на колата не мога да открия(карам винаги на турбо режим )

Монтирах ГИ Фобос в долни богров за 1330лв. с мобилно зарядно и други екстри и съм страшно доволен...смесения разход ми е под 10/100км. а разлика в динамиката на колата не мога да открия(карам винаги на турбо режим )

Re: Газови инжекциони - помощник при избор
Мисля че която и да слажиш няма да сбъркаш.Разликата м/у двете е в рейките и компютъра,но като най-важната част според мен софтуера са еднакви/мисля че това е най-добрия български софтуер/.Цената на промоционалния EASY GAS e много добра така че сега е момента да се оборудваш с ГИ 

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3