Нещо чука отзад
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Нещо чука отзад
Нещо ми тропа на задното ляво колело преди месец се оказа че се е развинтил болта на амортисьора на същото колело и го стегнах но пак си тропа дали не е отишал амортисьора , може и да си внушавам но ми се струва че не е много стабилна колата в завой и към 100 - 120 км. в час като завивам волана тресе някои зблъсквал ли се е с тоя проблем ?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Отгоре на амортисьора има едни тампони,които лесно се разбиват.
Струват 20-25 лв/бр и се сменят елементарно
Струват 20-25 лв/бр и се сменят елементарно

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Мисля, че е от амортисьорите. И аз имам тоо проблем. Особено когато спирам на неравен терен /павета особено/
... а, бе трудно спирам. Гумите не моо зацепят с терена, все са си у въздуха
и тресе здраво.

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Това може и да е от спирачките ако сте си изкривили дисковете точно това се получава когато спирате или сте със по-висока скорост воланът започва да "тресе"
Има ли друга алтернатива за амортесйорите, освен да се сменят с нови? Имам впредвид да се пълнят или нещо подобно. Знам, че предният върви с макферсона, но все пак, може ли да се оправят без да се копуват нови. (много парички са
)
Иначе колегата горе, ако му сее задницата, значи е за тампони

Иначе колегата горе, ако му сее задницата, значи е за тампони

Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
има и такива сеанси горе долу по 40 кинта на колелото на улица Пушкин и аз така мислех за задните пък накрая си купих нови.
Значи Пушкин се намира като последния светофар преди Горнобански път като идваш от Писта Бояна та завиваш на дясно и караш само на право до кръговото къщата се намира от лявао на самото колело. там като питаш всеки знае. Успех
Значи Пушкин се намира като последния светофар преди Горнобански път като идваш от Писта Бояна та завиваш на дясно и караш само на право до кръговото къщата се намира от лявао на самото колело. там като питаш всеки знае. Успех

Re: Нещо чука отзад
Колеги всичко е ок вече, оказа се, че освен тампони и амортисьори задни са били разбити и шарнирите сега е добре колата - 700 лв. с труда!sa6peto написа:Нещо ми тропа на задното ляво колело преди месец се оказа че се е развинтил болта на амортисьора на същото колело и го стегнах но пак си тропа дали не е отишал амортисьора , може и да си внушавам но ми се струва че не е много стабилна колата в завой и към 100 - 120 км. в час като завивам волана тресе някои зблъсквал ли се е с тоя проблем ?
BAYRON написа:има и такива сеанси горе долу по 40 кинта на колелото на улица Пушкин и аз така мислех за задните пък накрая си купих нови.
Имаш впредвид че за по 40 кинта ще оправят всеки един ? А дали е качествено и дали ще изкарам поне 10 000 км Софийско каране ?

Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
13 мнения
• Страница 1 от 1