Не дига повичи от 220

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 07 Юни 2005, 14:01

на магистралата има маркери на всеки километър .... кат караш с 240 минаваш 2 км за 30 секунди ... задържаш скороста на 240 моеш да я вдигнеш и пускаш хронометър да мери времето ... като земеш 2 маркера за 31 секунди си смятай грешката ... ако ги земеш за 30 ( което ме съмнява ) евала .... ако не можеш да вдигнеш 240 пробвай с 180 там трябва да вземеш 2 маркера за 45 секунди ... аре ходете мерете
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 07 Юни 2005, 17:38

Kris написа:то нека ме повози и както помня скороста е изминатия път разделен на времето за което е изминат и който успее да ме повози 240км и да ги измине за 1 час ще призная че колата му вдига 240км/ч и показва толкова (това с показването не е задължително) и ще му подаря моята кола

Не е честно - няма път на тая планета дето да поддържаш 240 за 1 час. Жокера е прав - на магистралата мериш няколко маркера и готово - ако си навит така - може да ти вземем колата 8) . Последния път минаха 4 маркера точно за 1 мин. (не с моята кола естествено, да не си направиш грешни изводи :) )

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Юни 2005, 18:42

а много ми е интересно някой от "вас" мерил ли е това растояние дали е точно щото в БГ знаеме как бачкат работниците( еле пък по магистралата маркерите), и още нещо като карам с "240км/ч" ще ми кажете ли как да съм сигурен че съм натиснал копчето на хронометъра точно на маркера щото ако испусна +/- 1.5сек с тази скорост разликата можете да я сметнете ( или ще меря два по два докато свърши магистралата и после средно аритметично)

А относно до това дали е чесно това, и че няма толкова дълга отсечка: ми не е честно ама и вие не сте честни ( може все пак и вашите методи да грешат ), защото някой пита нещо от сорта при 220км/ч колко харчи колата и веднага 186,87 човека му разправят как колата му не мойе да вдигне тази скорост и че скоростомера дава 15 000% гршка и той "Бай милето" си вика тая кочина пак се пре*ба. Все пак има и такива хора и малко "fun" сега ( истински случай ) свидетел съм.

Обайда се един такъв на мой приятел който е йичкаджия и му казва че датчика който показва кога да измиеш колата се е супил и свети постоянно и идва да го оправи :shock: . Познайте как изглежда тази лампа :roll: :confused: беше светнала лампата за маслото и така цял ден и накрая го дърпахме до моргата за друг "датчик"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 07 Юни 2005, 18:46

Kris написа:ще ми кажете ли как да съм сигурен че съм натиснал копчето на хронометъра точно на маркера щото ако испусна +/- 1.5сек

На тоя свят неможеш да бъдеш сигурен в нищо 8) .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Юни 2005, 18:53

прав си :D

А м/у другото ми дойде на акъла една мисъл: с "грешните" скоростомери си е по далавера щото като качиш некоя перхидролка в колата и стрелката покаже 250км/ч иди после и обеснявай че това всъщност са 190км/ч и че другата кола като покаже 200км/ч е по-бърза :mhihi: щото едикаквоси ...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 07 Юни 2005, 18:56

Kris написа:прав си :D

А м/у другото ми дойде на акъла една мисъл: с "грешните" скоростомери си е по далавера щото като качиш некоя перхидролка в колата и стрелката покаже 250км/ч иди после и обеснявай че това всъщност са 190км/ч и че другата кола като покаже 200км/ч е по-бърза :mhihi: щото едикаквоси ...

Или тази от аватара ти.. :shock: :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Юни 2005, 19:05

най-сетне някой да ме разбере :mhihi:

Предишна

Назад към E36