Въпрос за Аларма Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Zliq_Zmei
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20 S1 1993
- Мечтае да кара: M3 E46
Въпрос за Аларма Е36
Здравейте колеги , значи свалил съм жабката и отзад всичко е празно т.е. не виждам никакви кабели от показаните за монтаж на аларма и т.н. кажете как да намеря тези модули и трябва ли да ги имам 09.92 ра ми е по VIN Колата Купе Е36 .Имам и проблем от доста време насам със заключването . Затова съм свалил и кората на шофьорската врата и незнам какво да търся вече за да не пипат пишман майстори по нея повече. Когато използвам алармата заключва и отключва само шофьорската врата а когато с ключа заключвам или отключвам другата врата или багажника заключва и отключва всички включително шофьорската ... да не би този модул да е някъде по навътре зад жабката а не точно зад нея ?!
Във вратата има само 2 куплунга жълти предполагам и ще проверя дали единия е за централното другия за прозореца....?!

Във вратата има само 2 куплунга жълти предполагам и ще проверя дали единия е за централното другия за прозореца....?!
Последна промяна Zliq_Zmei на 15 Сеп 2009, 15:35, променена общо 1 път
- Zliq_Zmei
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20 S1 1993
- Мечтае да кара: M3 E46
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Zliq_Zmei написа:Колата е Купе колега написано е по - горе ....

Така като си свалиш жабката и като си свалиш и модула за управление на ABS зад него на самата колонка на колата е захванат един черен модул който ти управлява централното заключване това е при теб и се води ZVM ( http://www.tav-autoverwertung.de/autote ... 9b3fe90d5a ) пиновете отговарящи за откл. и закл. на вратите са 3(син-червен) и 19(бял-червен) от бялата букса

4 мнения
• Страница 1 от 1