Питане за "заден прозорец" на кабриолетите.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Питане за "заден прозорец" на кабриолетите.
Здравейте, колеги. Днес отявлен доброжелател е набил един нож във въпросното прозорче. Не искам да коментирам постъпката, защото ми доде до гуша от човешките измети, ходещи по улиците ни.
Въпроса ми е свързан с подмяната на въпросното прозорче. Колата е е36. Подробно огледах начина на закрепяне към гьорука и видех, че е опасано с цип. Добре, но не видях от каде се разкопчава тоа цип
. Дали не е от външната част некаде ли знам ли. Има нещо долу по средата, което може да се нарече начало и край на ципа, но няма нищо което да захване човек и да разкопчае прозореца. Та дали някой знае как точно да се справя със свалянето на "нещото".
Благодаря ви и спокойна, безциганска и безнаркоманска вечер.
ПС: пускам я тук, защото колата ми е е36. Не съм сигурен как е при другите модели.
Въпроса ми е свързан с подмяната на въпросното прозорче. Колата е е36. Подробно огледах начина на закрепяне към гьорука и видех, че е опасано с цип. Добре, но не видях от каде се разкопчава тоа цип

Благодаря ви и спокойна, безциганска и безнаркоманска вечер.
ПС: пускам я тук, защото колата ми е е36. Не съм сигурен как е при другите модели.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D + ремап
- Мечтае да кара: нещо М.....
стъкло гюрук
тъй като и моето стъкло е за смяна разпитах по въпроса и доколкото разбрах се монтира със специялна машинка която води едновременно и двете страни на ципа.... с две думи сам няма как да го сложиш! иначе ново оригинално струва около 660 лева а при тапицери е около 350. препоръчвам ти да опиташ първо при тях!
- hangman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 3.0
Обикновен цип се използва. Няма нищо специално. Просто гледаш размера (на машинката) да събира двете страни и се закопчава като обикновен цип.
Това е.
Това е.
Horse-power is how fast you hit the wall...
Torque is how far you take the wall with you.
Torque is how far you take the wall with you.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Благодаря, но не виждам водач никаде колега. Какви са теа машинки какво е това чудо?
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D + ремап
- Мечтае да кара: нещо М.....
прозорец гюрук
ципът е обикновен но монтажа не е......просто се ползва специфична закопчалка!
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Начи махането е лесно - с отверка или квото там си харесаш разделяш ципа между зъбчетата. После намираш някой цех, където правят тенти (от тия дето се слагат по балконите примерно) и си купуваш пвц фолио, което е 0.8мм дебело оригиналното е 1.0мм но аз не намерих и отиваш някъде да ти го ушият към ципа. После както казаха колегите отгоре, отиваш в шивашки магазин и търсиш цип със същата големина на зъбчетата и след около час ще успееш да го закопчееш
Ако ти се струва сложно се сещам за един дето прай гюруци и ще ти вземе< 100лв., но за качеството
Пиши ЛС ако искаш и ше ти дам тел-а да се разберете

Ако ти се струва сложно се сещам за един дето прай гюруци и ще ти вземе< 100лв., но за качеството

Пиши ЛС ако искаш и ше ти дам тел-а да се разберете

- dioniji
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мел
И аз имам проблем с гюрука,само че отстрани ми го цепнаха,но по големия ми проблем е механиката,ако някой знае човек който разбира от гюруци нека да сподели
7 мнения
• Страница 1 от 1