Въпрос за инсталация на халогени
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316и
- Мечтае да кара: М5/М3
Въпрос за инсталация на халогени
Някой знае ли колко ше ми струва да ми направят инсталация за халогените ....защото май нямам
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
mg87 написа:ако имаш отзад фарове за мъгла вържи ги направо към тях, аз мисля така да направя
еми имам

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- mitko_dd
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 m3
вземи си ток от задните фарово които да захранва релетата за халогените ако изчакаш до утре привечер ще надраскам една схема как да ги вържеш
- niki7o0o
- кандидат ентусиаст
-
mitko_dd написа:вземи си ток от задните фарово които да захранва релетата за халогените ако изчакаш до утре привечер ще надраскам една схема как да ги вържеш
Добре колега ще изчакам

- metodi80
- старши ентусиаст
-
mitko_dd написа:вземи си ток от задните фарово които да захранва релетата за халогените ако изчакаш до утре привечер ще надраскам една схема как да ги вържеш

Правете , струвайте , само гледайте да не ви се запали инсталацията ..... ама щом сте решили , че това е най -удачния вариянт ... добре ... Аз бих постъпил по друг начин , който е по -добър , ама айде .... давайте , както сте решили .... А не е лошо да погледнете и в раздел "Полезни теми и линкове" , там има няколко теми по въпроса , все една може да свърши работа .....
- changethegame
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:mitko_dd написа:вземи си ток от задните фарово които да захранва релетата за халогените ако изчакаш до утре привечер ще надраскам една схема как да ги вържеш
Правете , струвайте , само гледайте да не ви се запали инсталацията ..... ама щом сте решили , че това е най -удачния вариянт ... добре ... Аз бих постъпил по друг начин , който е по -добър , ама айде .... давайте , както сте решили .... А не е лошо да погледнете и в раздел "Полезни теми и линкове" , там има няколко теми по въпроса , все една може да свърши работа .....
Колегата е прав кабелите за така наречените задни халогени са изчислени за едно натоварване, а вие искате да ги подложите на 2-3 пъти по голямо от допустимото, какво следва... колата ми пуши прекъсва и бог знае къде точно ще се затопи инсталацията

Има раздел полезни теми и линкове, точно за поставянето на халогени има супер обширна тема, с помоща на която съм сигурен, че даже и човек дето го е страх сам да си смени крушката на нощната лампа , ще си направи хубави добре работещи халогени, успех колеги

9 мнения
• Страница 1 от 1