Въпрос за инсталация на халогени

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316и
Мечтае да кара: М5/М3

Въпрос за инсталация на халогени

Мнение от niki7o0o » 09 Сеп 2009, 21:14

Някой знае ли колко ше ми струва да ми направят инсталация за халогените ....защото май нямам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mg87 » 09 Сеп 2009, 21:32

ако имаш отзад фарове за мъгла вържи ги направо към тях, аз мисля така да направя :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niki7o0o » 09 Сеп 2009, 21:40

mg87 написа:ако имаш отзад фарове за мъгла вържи ги направо към тях, аз мисля така да направя :uups:

еми имам :) ма как ще стане да се вържат?? не съм на ясно много с нещата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mg87 » 09 Сеп 2009, 22:01

по принцип май треа да се слага и реле но аз мисля направо успоредно към задните да се вържа(просто да взема + и - от веригата) но нека некои които разбира повече да каже дали е добра идея :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 09 Сеп 2009, 22:04

ако ще вземате ток от задните за мъгла, сложете и по-силни предпазители :!:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 m3

Мнение от mitko_dd » 09 Сеп 2009, 23:58

вземи си ток от задните фарово които да захранва релетата за халогените ако изчакаш до утре привечер ще надраскам една схема как да ги вържеш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niki7o0o » 10 Сеп 2009, 0:13

mitko_dd написа:вземи си ток от задните фарово които да захранва релетата за халогените ако изчакаш до утре привечер ще надраскам една схема как да ги вържеш

Добре колега ще изчакам ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 10 Сеп 2009, 1:19

mitko_dd написа:вземи си ток от задните фарово които да захранва релетата за халогените ако изчакаш до утре привечер ще надраскам една схема как да ги вържеш

Изображение

Правете , струвайте , само гледайте да не ви се запали инсталацията ..... ама щом сте решили , че това е най -удачния вариянт ... добре ... Аз бих постъпил по друг начин , който е по -добър , ама айде .... давайте , както сте решили .... А не е лошо да погледнете и в раздел "Полезни теми и линкове" , там има няколко теми по въпроса , все една може да свърши работа .....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 12 Сеп 2009, 12:01

metodi80 написа:

Изображение

Правете , струвайте , само гледайте да не ви се запали инсталацията ..... ама щом сте решили , че това е най -удачния вариянт ... добре ... Аз бих постъпил по друг начин , който е по -добър , ама айде .... давайте , както сте решили .... А не е лошо да погледнете и в раздел "Полезни теми и линкове" , там има няколко теми по въпроса , все една може да свърши работа .....

Колегата е прав кабелите за така наречените задни халогени са изчислени за едно натоварване, а вие искате да ги подложите на 2-3 пъти по голямо от допустимото, какво следва... колата ми пуши прекъсва и бог знае къде точно ще се затопи инсталацията ;)
Има раздел полезни теми и линкове, точно за поставянето на халогени има супер обширна тема, с помоща на която съм сигурен, че даже и човек дето го е страх сам да си смени крушката на нощната лампа , ще си направи хубави добре работещи халогени, успех колеги :yes:
Изображение

Назад към E36