Познавате ли колата на gettattoo
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Познавате ли колата на gettattoo
Привет. Ако някой е от Варна, да каже несто за колата на gettattoo. Изглежда ми доста добра. Да я взимам ли?
- ivopicha
- ентусиаст
-
Айде бе, хора, кажете нещо
никой ли няма от Варна? Миналата година е бил на събора-Едно червено Е36 318i

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
абе бате това е 15тата тема, в която упорито задаваш какви ли не въпроси за какви ли не коли... то не бяха " ще сменям мойте", след това " ще купувам нова" после " продадох мойта", след това " търся нова", сега почна и конкретно да пускаш тема за всяка кола, която мислиш да купуваш... обърни внимание, че само 30 човека са отворили темата. мислиш ли, че това е случайно ? просто на хората явно им е омръзнало да четат всичко, което им поднасяш? нито искам да те обидя, нито нищо. просто помисли върху това което ти казвам...

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Иво, Engi е прав - недей да пускаш теми за всяка кола, която си харесал
, та било тя и на човек от форума.
Мога да ти помогна със следното за колата от Варна: в оторизираният сервиз на BMW в града са ми колеги, мога да ти съдействам за оглед на колата при тях. Ще платиш 20-30 лева, но ще мине подробен оглед
.
Имаш ми телефона - като пристигнеш във Варна звънни, ще те посрещна и заедно ще идем до сервиза (уговори си среща с колегата там), ОК
Един съвет от мен при търсенето - НЕ се скъпи да пътуваш до близки и недотам близки градове, струва си
Хайде, действай пич !

Мога да ти помогна със следното за колата от Варна: в оторизираният сервиз на BMW в града са ми колеги, мога да ти съдействам за оглед на колата при тях. Ще платиш 20-30 лева, но ще мине подробен оглед

Имаш ми телефона - като пристигнеш във Варна звънни, ще те посрещна и заедно ще идем до сервиза (уговори си среща с колегата там), ОК

Един съвет от мен при търсенето - НЕ се скъпи да пътуваш до близки и недотам близки градове, струва си

Хайде, действай пич !
Live and let Die!
- ivopicha
- ентусиаст
-
Engi, бате, може и да съм прекалил малко, за което се извинявам
Не ми се сърдете нали сме BMW ентусиасти 

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Не ти се сърдим ма пълним така форума с глупосто Аиди които има да казва за колата да казва ако не катанеца

6 мнения
• Страница 1 от 1