ПРОБЛЕМ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: ПРОБЛЕМ
SkyWalker написа:ПРАГОЕТЕ СА МН. НИСКИ И НЕ ВЛИЗА КРИК! ПОМОЩ
ми ако си със оргинален крик не мисла че имаш проблеми нели има специални дупки за крика,или качвай се със една гума на едно парче дърво и мисля че ще му влезне някаде

S 54 SMG

не си само ти с този проблем
но има крикове които влизат под доста ниски коли - тези които са ... не знам как се казват - в формата на ромб, който се сгъва
и аз съм с такъв - вкарваш от ср средата на прага където е по високо и от там към предна или задна гума и вдигаш.
да не говорим, че може и да нямаш дупки за крик на праговете
скоро bmwdriver също си продаде оргиналния крик

но има крикове които влизат под доста ниски коли - тези които са ... не знам как се казват - в формата на ромб, който се сгъва
и аз съм с такъв - вкарваш от ср средата на прага където е по високо и от там към предна или задна гума и вдигаш.
да не говорим, че може и да нямаш дупки за крик на праговете

скоро bmwdriver също си продаде оргиналния крик

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
re
Праговете са Ригер и са с около 3 см по-дълги от тези на М-ката. И нямат дупките за оригиналния крик естественно. А за бордюрите.... без коментар:)))))))) и още нещо повечето гумарни са им много високи крокодилите, а за подемник просто никъкъв шанс.
Аз съм със спортно окачване. Колата е с оригинални червени пружини. Имам проблем с паркиране, т.е. с качване по булдюри, но с крика няма проблем.
Мисля, че оригинален крик на Мерцедес сваля до по-ниска степен. Говоря пак за дупките на праговете а не за отдоло.
Мисля, че оригинален крик на Мерцедес сваля до по-ниска степен. Говоря пак за дупките на праговете а не за отдоло.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
9 мнения
• Страница 1 от 1