вода в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vranq85
- Потребител
-
- Кара: BMW 316'96 Coupe
вода в купето
Здравейте колеги, надявам се да можете да ми помогнете с проблема- а той е следния. На пода на шофиоркото място се сабира вода, някои може ли да ми от каде може да влиза водата
Re: вода в купето
виж дали ти е паднало нивото на антифриза,ако е намалял погледни съединенията на радиатора в купето зад педала на газта леко в дясно от него.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: вода в купето
Шарампоя написа:виж дали ти е паднало нивото на антифриза,ако е намалял погледни съединенията на радиатора в купето зад педала на газта леко в дясно от него.
Да , най вероятно това е проблема .... Гумените О-пръстени м/у тръбичките и радиаторчето на парното вероятно са заминали и ти пуска антифриз от там , директно върху мокета .... Ремонта на тоя проблем е малко неприятно упражнение (на мен ми отне 2 часа

........
и при мен се получава често след дъжд,пробвай да отпушиш оттечниците зад мотора са 2 сплескани в долния край маркучи.освен това под лявия преден говорител в краката има заводски отвор който не е запушен с тапа(смятам да го запуша)
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
При мен днес свалях пасажерската седалка защото,мокета целия беше мокър отдолу.И най важното е че е мокър само от пасажерската страна.
Антифриз не ми губи колата,но въпреки това самата вода в купето е лепкава и ми се струва че е антифриз.
Утре ще разглабям таблото,защото искам да разбера къде е проблема,преди да е дошла зимата че тогава лошо.
Само искам да попитам и от двете страни на радиаторчето ли има маркучи??
Антифриз не ми губи колата,но въпреки това самата вода в купето е лепкава и ми се струва че е антифриз.
Утре ще разглабям таблото,защото искам да разбера къде е проблема,преди да е дошла зимата че тогава лошо.
Само искам да попитам и от двете страни на радиаторчето ли има маркучи??

- vranq85
- Потребител
-
- Кара: BMW 316'96 Coupe
7 мнения
• Страница 1 от 1