Питане за подмяна на Борд-компютъра
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за подмяна на Борд-компютъра
Здравей те!
Да Ви се похваля сдобих се с една Баварска машина и аз!
БМВ 325 ТДС комби е колицата, 99 година. Взех я от Пловдив! За сега съм много доволен от ния. Обаче има едно нещо, което ми притеснява. Чул съм, че тези двигатели патят с горивната помпа! И проблема при мен е .... при студен двигател пали от раз, но при горещ се мъчи, трудно пали. Акомулатора е 80 амперов, но не мисля, че е от него. Трябва ли да се тревожа от този проблен. Не съм много на ясно с колите, разчитам на Вас, Колеги!
И друго, което искам да попитам, дали е възможно да се подмени Борд-компютъра на БМВ Е36. Моят е най-малкия, показващ само околната температура и часа. Искам да сложа най-галямият с двата реда копчета, защото е по функционален. Възможна ли е направо да се мантира другия?
Благодаря Ви предварително!
Да Ви се похваля сдобих се с една Баварска машина и аз!

И друго, което искам да попитам, дали е възможно да се подмени Борд-компютъра на БМВ Е36. Моят е най-малкия, показващ само околната температура и часа. Искам да сложа най-галямият с двата реда копчета, защото е по функционален. Възможна ли е направо да се мантира другия?
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Питане за подмяна на Борд-компютъра
Marcus написа:Здравей те!
Да Ви се похваля сдобих се с една Баварска машина и аз!БМВ 325 ТДС комби е колицата, 99 година. Взех я от Пловдив! За сега съм много доволен от ния. Обаче има едно нещо, което ми притеснява. Чул съм, че тези двигатели патят с горивната помпа! И проблема при мен е .... при студен двигател пали от раз, но при горещ се мъчи, трудно пали. Акомулатора е 80 амперов, но не мисля, че е от него. Трябва ли да се тревожа от този проблен. Не съм много на ясно с колите, разчитам на Вас, Колеги!
![]()
Здрасти и добре дошъл.
Има много изписано за ТДС във форума.
Пробвай с търсачката http://bmwpower-bg.net/forums/search.php
И прочети важните теми в радел Е36 и Е34.
Много неща ще ти се изяснят относно топлия старт на ТДС-а.

За борд компа колегата над мен ти е дал линк.
За всички дребни въпроси които те вълнуват питай тук
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=137295
Айде добре дошъл и много безаварийни километри с баварката

3 мнения
• Страница 1 от 1