проблем с хидравликата-заклу4ете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
проблем с хидравликата-заклу4ете
колеги прецака ми се хидравликата нещо зна4и при наи лекото завиване на място запо4ва да Вие адски много а когато сьм на скорост и карам не е така имам достать4но масло но се пени като отворих казан4ето ,по принцип е тьмно лилаво а сега розовеее и има пяна,
Последна промяна jibo на 01 Сеп 2009, 21:54, променена общо 1 път
- stanislaw40
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M5
- jibo
- младши ентусиаст
-
ми те казаха нормално да се пени и като завьртяха волана и хварля масло от помпата, помпата се оказа дано да не се сменя и реика
- jibo
- младши ентусиаст
-
да това е проблема сега тряя помпа 2 рька си намеряmunio_ написа:щом теча е от помпата няма как да си скапал рейкатаjibo написа:ми те казаха нормално да се пени и като завьртяха волана и хварля масло от помпата, помпата се оказа дано да не се сменя и реика
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
колега карай я в ТУ да ти я рециклипат, по-добре от втора ръка!
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
Здрасти колега,моята помпа също беше повредена(така купих колата),ама а днеска а утре и така 1 година накрая паркирах въртейки волана с две ръце.На ниски обороти въобще нямах хидравлика. Намерих тук във форума един колега дето пише че ремонтира помпи,рейки и др.Обадих му се обясних проблемите ми,човека каза да я сваля и да му я занеса. В петък я свалих и му я занесох,вчера я монтирахме и о чудо тя работи чудесно.
Колегата се казва WESECO,това е телефона му 0896045357
Работилницата му е в Добрич,Ремонта отне около 2 часа ако искаш може да ми се обадиш да ти обясня повече подробности тел. 0898807432
Колегата се казва WESECO,това е телефона му 0896045357
Работилницата му е в Добрич,Ремонта отне около 2 часа ако искаш може да ми се обадиш да ти обясня повече подробности тел. 0898807432
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
Рециклиране
Аз да също един съвет - Вземи си ремонтен коплект за хидравличната помпа и намери някой да ти смени всичко амортизирано в помпата и така ще си знаеш че поне няколко години няма да имаш ядове, колегата "laviatan" май продаваше такъв ремонтен комплект, а относно ремонта в "bimmersforum" в раздела "DIY" май беше показано как става. Успех
- jibo
- младши ентусиаст
-
Re: Рециклиране
тва какво зна4и рециклирана ли колко пари4ки е тая работаJORO_86 написа:Аз да също един съвет - Вземи си ремонтен коплект за хидравличната помпа и намери някой да ти смени всичко амортизирано в помпата и така ще си знаеш че поне няколко години няма да имаш ядове, колегата "laviatan" май продаваше такъв ремонтен комплект, а относно ремонта в "bimmersforum" в раздела "DIY" май беше показано как става. Успех
- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
Рециклиране
Да това значи рециклиране. За пари не знам точно - ремонтния комплект трябва да питаш "laviatan" а за работата трябва да е до 100 лв. Идеята е че като цяло при нормално рециклиране те сменят най-проблемните части а другите не ги пипат, така че може след 1 година пак да се прецака нещо в помпата, а така като вземеш целия ремонтен комплект си сигун че ти слагат най-точните неща. Консултирай се с този от Добрич за този вариант и така. Ако вземеш втора ръка искай поне някаква гаранция 5,6 месеца, иначе е безмислено да си копуваш полу счупена помпа - ти си имаш вече такава.
- jibo
- младши ентусиаст
-
Re: а
Ве4е взеь 2-ра рька помпа 120 лв Но помпата за хидравликата била разли4на от бензиновите мотори понеже моита е ТДС и рядко се намирала ,10 морги обиколих на 11 намерихгецата_89 написа:колега не купуваи 2-ра рака да знае6 аз така страдах,а ако слу4аино е реиката пи6и на л.с

- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525xi N53 април 2008
Платих 50% от цената защото хората ми дадоха 95% гаранция за работата си,а не 100% защото помпата беше много издухана.
ПЛАТИХ 30лв.
П.П. Майсторите са много коректни и си разбират от занаята.
ПЛАТИХ 30лв.
П.П. Майсторите са много коректни и си разбират от занаята.
- jibo
- младши ентусиаст
-
колеги колеги управих я смениха ми за смяна помпа 40 лв а си викам пове4е ше ми земат идеално сега ве4е сьм рахат един товар падна от мене 

15 мнения
• Страница 1 от 1