Шарнири за Е36 320i купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Meyle се каzват тия подсилените, беz гума вътре... Имат и комплект носа4и с двата 6арнира и гумените тампони. Plug and Play

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Смених старите шарнири,или поне се опитах,смених един за цял ден и я закарах на майстора
С лемфьордер съм в момента ,возията стана леко по твърда и колата си е доста стабилна по пътя,като зачеркна,че със старите имах чувството че гумата ще ми се откачи.
Поздрави!

С лемфьордер съм в момента ,возията стана леко по твърда и колата си е доста стабилна по пътя,като зачеркна,че със старите имах чувството че гумата ще ми се откачи.
Поздрави!
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
Ами така и така подхванахте темата марка цена и качество искам да попитам какво ви е впечатлението от марка MOOG че обух предницата на моя калпазанин с тях ( външни шарнири,тампони на носачите и биалети). Като много ме хвана яд че не съм погледнал обявата на колегата lаviatan наистина предлага доста неща и то на хубави цени. 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
minyo написа:Ами така и така подхванахте темата марка цена и качество искам да попитам какво ви е впечатлението от марка MOOG че обух предницата на моя калпазанин с тях ( външни шарнири,тампони на носачите и биалети). Като много ме хвана яд че не съм погледнал обявата на колегата lаviatan наистина предлага доста неща и то на хубави цени.
Темата я заключвам защото е изчерпана, а ти ако все пак държиш да дискутираш дадена марка окачване си пусни тема в "Сервизно Обслужване" , а не да отклоняваш темата в съвсем ралична посока

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2