Помощ отностно парно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW318i-Матин
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, ама друг път!
Помощ отностно парно
Здравейте колеги,
Имам Е36. Но когато го купувах го взех без управление за парно! Гледах кабелите и буксите които излизат за парното но не пасват на нито едно от трите управления нито на обикновеното парно, нито на климатика с врътките нито и за дигиталния климатроник. Климатика е слаган отделно! Имам допълнителен радиатор който е БЕЗ перка, мисля че е от Компакт.
Ето на снимката се виждат кабелите който излизат, няма никъде жила. И имам чувството че е с електронни клапи!
Въпро са ми е какво ми е управлението???
Снимка?
Имам Е36. Но когато го купувах го взех без управление за парно! Гледах кабелите и буксите които излизат за парното но не пасват на нито едно от трите управления нито на обикновеното парно, нито на климатика с врътките нито и за дигиталния климатроник. Климатика е слаган отделно! Имам допълнителен радиатор който е БЕЗ перка, мисля че е от Компакт.
Ето на снимката се виждат кабелите който излизат, няма никъде жила. И имам чувството че е с електронни клапи!

Въпро са ми е какво ми е управлението???
Снимка?

- JORO_86
- кандидат ентусиаст
-
ЗДРАВЕЙ
Ако е от Италия на 90% съм сигурен, че е като моята с допълнително слаган климатроник, управлението му е touch screen т.е. няма видими копчета и е равно, като цяло е готино но май половината неща не му работят 1 година още не мога да го доразбера дали е счупено или просто не могат да се ползват всички функции. Сега точно нито апарат нито телефон с камера имам че да ти го снимам. Преди две седмици в Мобилето се продаваше една Е36 с такова управление май като регион беше Перник, ако си от Търново аз след 20 дена ще идвам и можеш да го видиш.
- BMW318i-Матин
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, ама друг път!
Да от Италия е.
Ами айде пиши на ЛС номера си да се свържем. И ако може снимка да изкараме от някъде?
От Търново съм да...
Ти от Павликени ли си
Ами айде пиши на ЛС номера си да се свържем. И ако може снимка да изкараме от някъде?
От Търново съм да...
Ти от Павликени ли си

3 мнения
• Страница 1 от 1