Странно виене на колата.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Странно виене на колата.
Колеги от известно време колата ми издава супер странен звук наподобяващ виене.Това се получава само при движение на волана, което ме навява на мисълта, че идва от хидравличната система.Ремък, сменявах преди има няма 2 месеца, не е напукан нито е отпуснат (Натягах го скоро).За нещастие обаче открих, че ми чезне хидравличното масло.Смених и него тъй като беше под минимума, но продължава да вие.Интересува ме някой имал ли е подобрен проблем и дали е възможно да се е скапала хидравличната помпа в периода, когато маслото е било на минимум.Не мога да кажа колко точно съм я карал без масло, защото когато започна да ми вие така за първи път беше малко след като я купих и след като и смених ремъците спря.Когато започна да вие пак преди известно време първата ми мисъл беше за ремъка и тъй като беше читав просто го натегнах, тогава проверих и маслото, което беше в норма ... но продължи да вие в продължение на две седмици до момента и не съм поглеждал казанчето за маслото, тъй като при последното поглеждане беше в нормите.
ПС: Звука не е като свирещ ремък, можете съвсем просто да си го пресъздадете като затворите уста и се опитате да кажете МММММ
Благодаря предварително.
ПС: Звука не е като свирещ ремък, можете съвсем просто да си го пресъздадете като затворите уста и се опитате да кажете МММММ

Благодаря предварително.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
От хидравличната помпа е, товари се затова вие
Оглеждаш цялата ситема за да намериш теча, после го фиксираш, може да свалиш помпата и да я занесеш за проверка да се види в какво състояние е.

Оглеждаш цялата ситема за да намериш теча, после го фиксираш, може да свалиш помпата и да я занесеш за проверка да се види в какво състояние е.

3 мнения
• Страница 1 от 1