Тракане скоросна кутия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34
- Детайли за колата: Комбинезон
Ако става въпрос за семеринга на диференциала (намира се между фланеца и диференциала),трябва да се смени понеже маслото което капе от него е маслото на диференциала и ако тои остане без масло чувал сум за случаи в които диференциала блокира,но незнам със сигурност ама съм сигорен,че ще се прецака 

скорости
колеги и при мен е този лагер ,случайно ако някои го е сменял да даде няква ориентировачна цена . щот според мен е по добре да се ремонтира . отколкото да вземеш неква с-к кутия на сляпо .
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Re: скорости
Значи ,лагерите са два на първичния вал.Аз първо си купих кутия втора употреба,сега съм с нея.Тогава отворих мойта,смених и двата лагера номер 13,и номер 14 от схемата.http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=23&fg=15,смених и семерините.Цената общо за лагерите и семерините около 150лв,за майстор не съм давал пари,но първо си ги поръчайте защото аз съм чакал две седмици за тях,не можах да ги намеря налични в магазините.Трябва си човек който е отварял ,не пестете от майстор.brinder написа:колеги и при мен е този лагер ,случайно ако някои го е сменял да даде няква ориентировачна цена . щот според мен е по добре да се ремонтира . отколкото да вземеш неква с-к кутия на сляпо .
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2