предницата тропа по дупките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
предницата тропа по дупките
колеги , след като се качих на друг автомобил (шкода) установих , че моята е36ца по дупките много тропа . Проблема идва от предницата , като мина през дупка и имам чувството , че предните колела се клатят все 1 ще паднат . Не е от амортесиори защото са сменяни , шарнирите също . И по дупки се усеща във волана 1но странно вибриране , на други автомобили които съм карал не е така . дали имам нещо за смяна или всички е36ци се държат така по дупки ?
аз като си сменях амортесиорите, с помоща на мой приятел,наш Жоро забавил да притегне болта дето хваша амртесиора за носача или за главината(не съм много сигурен) но като резултат,се появи същия симптом,а в последствие сменихме и кормилните накрайници 4е си бяха тръгна ли и те
виж си и биалетките+ТАМПОНИ НА НОСАЧА(ето от всико изброено дотук незнам какво друго остана по окачването)

- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Естествено, че не е нормално да тропа каквото и да било
Карай я на подемник и гледайте какво точно и има, тук можем само да гъдаем, което на никого не е полезно

Карай я на подемник и гледайте какво точно и има, тук можем само да гъдаем, което на никого не е полезно

4 мнения
• Страница 1 от 1