загрява при 160 моля за помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Оги, според описаното по скоро термостата се е шашнал заради пробиването.
Технически погледнато няма как преохлаждане да го накара да работи постоянно на малкия кръг.
Просто при преохлаждане цикъла отвара-затваря ще е доста по начесто, а в най екстремно охлаждане ще си седи затворен, но тогава няма как да ти прегрее колата
Технически погледнато няма как преохлаждане да го накара да работи постоянно на малкия кръг.
Просто при преохлаждане цикъла отвара-затваря ще е доста по начесто, а в най екстремно охлаждане ще си седи затворен, но тогава няма как да ти прегрее колата

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Ogi написа:не не.. за друго става на въпрос... той беше надупчил термостата отделно беше правил нови въздухозаборници и от цялото това термостата се беше шашнал и работеше само на малкия кръг...
при него проблема беше сходен... загравяше само като вдигне над 120 км.
Подсещаш ме за една проба - маха се термостата, затваряме и обезвъздушаваме системата и газ до 160 за да се види дали без него ще прегрява

Даже сега като се замисля трябва първо това да се направи преди човек да се впусни в скъпи ремонти и части от които може и да няма нужда

След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
При мен се оказа запушен радиатор - загряваше само като я карам около 4-5000 оборота, което си е горе-долу еквивалентно на 160 на 5-та
Пък на Грешката, доколкото си спомням беше с малкия радиатор (за кола без клима), което не е хубаво според мен - без значение че климатика ти не работи.

Пък на Грешката, доколкото си спомням беше с малкия радиатор (за кола без клима), което не е хубаво според мен - без значение че климатика ти не работи.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2