стара тема на нов глас... немога да вдигна високи обороти ..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
добре де а на место държи ли оборотите в нормите, аз съм с подобен проблем - реже си се до прекъсвач тука няма грижи, но като пусна газта и директно угасва, или ако го пусна по леко падат оборотите до 300 тресе яко и се оправи. Смених дебитомера и сега ще сменям стъпковото моторче 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Като се сменя палец не се ли сменя и дистрибуторната капачка.Що не отвориш капака вечер и не погледнеш кабелите дали светят,лулите как са 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
м/у др на място двигателя когато е студен направо спи , мърка работи като часовник . като загрее и започва да претриса на място но оборотите не ги мени . само претриса и става доста муден , все 1 влача 2 тона ремърке . лекото подаване на газ не се усеща много , много . А да не говорим да карам на високи предавки с ниска скорост . напр като е студена си върви и на 3та без газ и на 5та съм пробвал но загрее ли трябва 1ва да вклювам много дразнеща истори и като се ядосам и натисна газта здраво и двигателя като вземе да прави историите които съм описъл в началото на темата направо полудявам . иначе след изфорсирване докрай т.е до колкото успея да вдигна след като пусна газта оборотите ми падат до 500 и тресе около 3 секунди и след това се оправа и си ги държи към 800 и не ги мени .
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2