гарми дебитомера или...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- mimo1987
- младши ентусиаст
-
гарми дебитомера или...
колеги сложил сам си спортен филтър е36 318 и когато го покарам с повече гас и ми гарми отпреде до дебитомера или някаде в двиг.Прави ми го мн рядко може ли някои да каже от кво е и има ли опасност за дебитомера нещо да му стане.Не сам на ГАС

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- mimo1987
- младши ентусиаст
-
sa
Smoocki написа:Изолиал ли си тоя спортен филтър ако е конусен да не смуче топъл въздух
конус е колега и не е изолиран.махнал сам кутията на оргиналния и сам сложил него.дали това е проблема.прави го когато му настапя повече гаста но не всеки пат мн рядко..... благодаря ти все пак

- VINITU
- кандидат ентусиаст
-
колега аз несам обеден че от това е проблема! аз също сам с конус и до скоро не сам имал такав проблем от скор зе да ми го прави и на мене и по мнения на маистори и колеги причините може да са доста свещи кабели бобини дори сонда и дебитомер
- mimo1987
- младши ентусиаст
-
..
VINITU написа:колега аз несам обеден че от това е проблема! аз също сам с конус и до скоро не сам имал такав проблем от скор зе да ми го прави и на мене и по мнения на маистори и колеги причините може да са доста свещи кабели бобини дори сонда и дебитомер
но със оргиналния филтар нямам такива проблеми...незнам

5 мнения
• Страница 1 от 1