E36 320 и 323
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Малко офф ама нали не ми се спи:)
Скоро карах Е39 540и на ГАЗ...да на ГАЗ....ГИто струваше колкото една нагласена 320ска
Според мен в това да се возиш по-евтино, по-екологично няма нищо лошо...
И да според мен си е супер тарикатско да даваш пари за газ, толкова колкото харчи една полумъртва 18ска на бензин и да се возиш в една класна кола като 540и....За вървежа....усеща се малко , собственика каза че загубите на мощност са под 8% поне при него.
Всеки с мнението си, но тъй като следващата ми кола ще е 730и,когато омръзне на баща ми , разбира се , ще си сложа ГИ без да се замислям, пък както на месец правя по 3000-5000 км. разликата в парите ще я използвам за по-удачни цели от това да плащам за 90 октанов БГ бензин.
Поз. Тони
Скоро карах Е39 540и на ГАЗ...да на ГАЗ....ГИто струваше колкото една нагласена 320ска

Според мен в това да се возиш по-евтино, по-екологично няма нищо лошо...
И да според мен си е супер тарикатско да даваш пари за газ, толкова колкото харчи една полумъртва 18ска на бензин и да се возиш в една класна кола като 540и....За вървежа....усеща се малко , собственика каза че загубите на мощност са под 8% поне при него.
Всеки с мнението си, но тъй като следващата ми кола ще е 730и,когато омръзне на баща ми , разбира се , ще си сложа ГИ без да се замислям, пък както на месец правя по 3000-5000 км. разликата в парите ще я използвам за по-удачни цели от това да плащам за 90 октанов БГ бензин.
Поз. Тони
Гецата написа:TUZara` написа:Карал съм точно 320и с газов инжекцион,карал съм и 318и с метан,след това и с метанов инжекцион.Имам наблюдение и над 325и с газов инжекцион,както и над 320и с доработки на рейсинг динамикс
таз последната е била 20-ка ама одавна...... сега е друга бира
Абе и ти си прав ... ма като цяло макар на метан върви на пушка ...
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2