2 проблема след дълъг престои в гаража :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Предположих, че може да е някоя помпа, защото на мен ми се случи това след едноседмичен престой през зимата. Влизаше първа, но не и задна, дори на изключен двигател. Покарах я малко и проблемът се оправи, но помпата си беше прокапала и я смених.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
mg87 написа:първия проблем е решен остава утре да ида на токаджияможе да заключвате темата
И къде беше болката ?!
- BFM
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:mg87 написа:първия проблем е решен остава утре да ида на токаджияможе да заключвате темата
И къде беше болката ?!
Вички сме в очакване

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз имам една кола дето от 2 години стои в гараж и не се кара, пък нищо и няма. Защо като не се кара и трябва да се разваля, я обяснете

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- BFM
- младши ентусиаст
-
Kristopher написа:Аз имам една кола дето от 2 години стои в гараж и не се кара, пък нищо и няма. Защо като не се кара и трябва да се разваля, я обяснете
Всички гумени съединения ще започнат да губят еластичност, частите, които с смазват в движение ще започнат да се окисляват (зависи за колко време става въпрос)... сигурно има и още, но и това стига

нямаше масло а иначе днеска оправих и проблема с тоците... бяха се закъсили кабелите към багажника явно от отваряне и затваряне не питах маистора колко броя са се протрили но явно са били доста щото кат си я взех освен че вече немаше проблем с осветлението на таблото ми проработи и запалката която не ми бачка6е от как сам си взел колата както и машинката на багажника за която мислех че е изгоряла а и единия габарит отзад
а бе мн сам доволен с един истрел 5 заека

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2