Семеринг на к.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- dangerous
- младши ентусиаст
-
Номенклатурен номер : 11142249533
Описание : СЕМЕРИНГ ЗАДЕН КОЛЯНОВ ВАЛ
Ед.цена (с ДДС) : 71.52 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
10 Shaft seal 90X110X12-по realoem
какви 520 лева
520 цирея.Към 120 лева труд.Ба го майсторо!
Описание : СЕМЕРИНГ ЗАДЕН КОЛЯНОВ ВАЛ
Ед.цена (с ДДС) : 71.52 BGL
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
10 Shaft seal 90X110X12-по realoem
какви 520 лева
520 цирея.Към 120 лева труд.Ба го майсторо!
Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Бате аз сега ще сменям семеринг на коляновия вал но отпред и с труда и в пъти по малко в първоначална уговорка. Защото ще сменям и други неща. Според мен тея искат да те изклатят сериозно и да си избият пари за месец напред ако нямат работа...
С смяната на маслото на скоростната кутия гарнитура на капака на клапаните и тоя семеринг ще ми дойде около 450 лева. Скоростната кутия е автоматична и всичко ще се прави с оригинални части. Така че незнам тея от каде е измукаха тая цена искам да те клатят. В Плевен сте доста сериозна група отиди на някоя от збирките и колегите мисля че ще откликнат на проблемати с по малко пари...
С смяната на маслото на скоростната кутия гарнитура на капака на клапаните и тоя семеринг ще ми дойде около 450 лева. Скоростната кутия е автоматична и всичко ще се прави с оригинални части. Така че незнам тея от каде е измукаха тая цена искам да те клатят. В Плевен сте доста сериозна група отиди на някоя от збирките и колегите мисля че ще откликнат на проблемати с по малко пари...
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Към автора на темата: гледаи да стоиш колкото се може по-далеч от тия в бмв сервиза в плевен, жив ще те одерат.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , както вече ти казаха цената на тоя семеринг - оригинален (демек от разните там Дару , Камор ,Вари) е към 70 лв (ако пък го купиш примерно от Ауто + на L-RING ти гарантирам че цената няма да е повече от 40 лв.). После за труда зависи , цената може да варира м/у 100 и 200 лв. както доиде , защото се сваля скоростната кутия , после маховика , за да се стигне до тоя семеринг. Но ако ме питаш мене реална цена за смяната на тоя семеринг е около 150лв. + самия семеринг , кажи ги около 200 лв. би трябвало да ти излезе всичко ... е пак не са 520 , както са ти поискали от тоя бмв-сервиз!!!
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- dangerous
- младши ентусиаст
-
sobiss написа:Те сигурно са искали и нов съединител да му сложат
май май са искали да му го сложат

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Kregec написа:...
С смяната на маслото на скоростната кутия гарнитура на капака на клапаните и тоя семеринг ще ми дойде около 450 лева. ...
То и на тебе ти взимат над 200лв за труд така че недей много да се хвалиш

- 6apa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740
Колега тая цифра е много голяма, за този семеринг на мен ми взеха 180 лв с труда, повече от 200лв си е направо обир. 

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
ьяашожг
metodi80 написа:Колега , както вече ти казаха цената на тоя семеринг - оригинален (демек от разните там Дару , Камор ,Вари) е към 70 лв (ако пък го купиш примерно от Ауто + на L-RING ти гарантирам че цената няма да е повече от 40 лв.). После за труда зависи , цената може да варира м/у 100 и 200 лв. както доиде , защото се сваля скоростната кутия , после маховика , за да се стигне до тоя семеринг. Но ако ме питаш мене реална цена за смяната на тоя семеринг е около 150лв. + самия семеринг , кажи ги около 200 лв. би трябвало да ти излезе всичко ... е пак не са 520 , както са ти поискали от тоя бмв-сервиз!!!
Методи е прав в АУТО+ този семеринг е 37лв.-поне на 320 е толкова--110/90 това и е размера
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
стан написа:Kregec написа:...
С смяната на маслото на скоростната кутия гарнитура на капака на клапаните и тоя семеринг ще ми дойде около 450 лева. ...
То и на тебе ти взимат над 200лв за труд така че недей много да се хвалишИ тоя семеринг е хубаво да се купи сега и да си го смениш докато сменяш съединител понеже да платиш маса пари за труд понеже изтичат 100гр масло на мен ми се вижда безумно
Колега не че нещо ама маи воъбще не си в час на това което пиша. Скоростната кутия ми е автоматична и каде видя да съм писал че изчича по 100 грама масло??? И тази цена е обща за всичко не само за тоя шибан семринг и гарнитурата. И преди да пишеш и да се подиграваш чети!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Kregec написа:стан написа:Kregec написа:...
То и на тебе ти взимат над 200лв за труд така че недей много да се хвалишИ тоя семеринг е хубаво да се купи сега и да си го смениш докато сменяш съединител понеже да платиш маса пари за труд понеже изтичат 100гр масло на мен ми се вижда безумно
Колега не че нещо ама маи воъбще не си в час на това което пиша. Скоростната кутия ми е автоматична и каде видя да съм писал че изчича по 100 грама масло??? И тази цена е обща за всичко не само за тоя шибан семринг и гарнитурата. И преди да пишеш и да се подиграваш чети!!!
А ти преди да се обиждаш опитай хубаво да разбереш какво имам предвид, някъде да съм ти написал че ти изтича от скоростите масло ? Защото темата е за един друг семеринг не за твойте автоматични скорости

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега, гледам че си писал масло по стаб щангата...
огледай да не капе от казанчето за хидравликата на волана, може да се стича и по маркуча под казанчето. при мен имаше теч от о-пръстена на капачката на въпросното казанче и ми мазнеше стаб щангата.
успех
огледай да не капе от казанчето за хидравликата на волана, може да се стича и по маркуча под казанчето. при мен имаше теч от о-пръстена на капачката на въпросното казанче и ми мазнеше стаб щангата.
успех

15 мнения
• Страница 1 от 1