От какво може да ми преръпва предницата???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
От какво може да ми преръпва предницата???
Като съм спрял и като я запаля и тръгна веднага след 2 -3 метра се чува звук от предницата да преръпва нещо. Май го усещам и на волана ама НЕ СЪМ СИГУРЕН. От какво ли може да е???
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Какво значи преръпва?Да не би да чуваш нещо като препукване "Дън-дън"?Ако е това-от кормилната рейка е.
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
Е то не може с думи да се изрази тоя звук ама е нещо такова, за момент се чува и спира.
Искам да питам дали може да кара още така и дали е безопасно да карам така, защото имам ходене до към морето сега поне 2 -3 пъти а съм чак от Монтана. И са си към 500 км в едната страна.
Искам да питам дали може да кара още така и дали е безопасно да карам така, защото имам ходене до към морето сега поне 2 -3 пъти а съм чак от Монтана. И са си към 500 км в едната страна.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
jorryy написа:Е то не може с думи да се изрази тоя звук ама е нещо такова, за момент се чува и спира.
ми има маистори ,колега - вкараи я преди да тръгнеш .но и мен ме съмнява че ще е реика

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Отивай на майстор и си оправи колата преди да пътуваш, защото ако ти "преръпне" окончателно докато си на път няма да си много очарован 100%.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми качвайте ги на подемници тия коли от времена време, то тук е технически форум за разискване и взаимопомощ, когато има някакъв известен проблем, а не когато има неизвестни.
С други думи тук врачки няма
С други думи тук врачки няма

7 мнения
• Страница 1 от 1