bmw 328i 1996
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
bmw 328i 1996
Бих искал да попитам има ли някой опит със смяна на волана на такава кола. Ако някой има представа дали си заслужава и евентуално колко струва тази манипулация ще съм много благодарен да сподели опита си. Като цяло също ми се иска да разбера колко горе долу излиза сменяне на волан на колите между '94 и 2000г.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Кое по точно те интересува за смяната?
И като цена , колко струва волан втора ръка ли, нов ли, или претапициране.
Относносвалянето няма нищо сложно, сваля се бега после гайката която го държи за кормилния прът и така.
За цени на монтаж демонтаж попитай в сервиз, ние тук обикновенно си я правиме сами тая процедура.
Относносвалянето няма нищо сложно, сваля се бега после гайката която го държи за кормилния прът и така.
За цени на монтаж демонтаж попитай в сервиз, ние тук обикновенно си я правиме сами тая процедура.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
vld написа:Кое по точно те интересува за смяната?

Благодаря много за компетентния отговор ! Интересува ме имате ли представа колко ще ми струва да си направя волана от десен ляв
Ако вие сами си го правите може би някой от вас няма да ми излезе толкова скъп колкото сервиз
... Млад шофьор съм и искам да карам bmw и тъй като са мо евтини с десен волан се чудя как да го измисля да дам най - малко пари за възможно най - добра кола. Благодаря още веднъж за вниманието, което ми обръщате!

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Колега, поне доколкото аз съм чел мненията на компетентните в този форум(защото аз не съм такъв-също съм отскоро с книжка като теб
),процедурата е сложна и като цяло не си заслужава обръщането, тъй като далеч не е само обръщането на самият волан-цялата инсталация трябва да се обърне, тъй като е различно разположена при кола с ляв волан и с десен такъв! Нека по-компетентните колеги кажат също какво мислят 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bartov написа:Благодаря много за компетентния отговор ! Интересува ме имате ли представа колко ще ми струва да си направя волана от десен лявАко вие сами си го правите може би някой от вас няма да ми излезе толкова скъп колкото сервиз
... Млад шофьор съм и искам да карам bmw и тъй като са мо евтини с десен волан се чудя как да го измисля да дам най - малко пари за възможно най - добра кола. Благодаря още веднъж за вниманието, което ми обръщате!
2000лв.
Писано е много пъти за обръщането на волан, потърси с търсачката.
И тук и в Извън темата има доста материал.

6 мнения
• Страница 1 от 1