ел.стъкла

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ел.стъкла

Мнение от shopeka » 09 Юни 2009, 21:43

колеги от няколко дена ел.стаклата ме побаркаха,през деня не работят а вечерта трагват.раглобих досто по таблото.захранващия кабел отива на доло от дясно на скоростния лост.някои запознат ли е на каде отива.не мога да намеря слабата враска.и втория въпрос мие дали перката на климатика е еднаква за всички модели бмв3 до 96.и на каква цена мога да я намеря втора употреба.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е32 730

Мнение от super_bojo » 10 Юни 2009, 0:56

колега пробвай с тарсачката да уточниш проблема , четене му е майката

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Юни 2009, 1:23

Относно перката, няма да намери информация с търсачката...
Не са еднакви.
Т.е. първите до 1994 ако не се лъжа са с перката от Е32/Е34, която се хваща на 3 места по периферията с едни гумени пръстени и гайки върху тях за дифузьора.

Втория модел е с 3 болта, с които самия мотор се захваща за дифузьора.
Аз лично до тук съм видял 3 различни модела дифузьор. Купих 2 перки 2ра ръка: и двете пълен боклук. Тази с която съм в момента, е на път да умре и чисто новата ми я чакам да пристигне. Та... много пари назад.

Не прави моята грешка, а си купи една нова перка от твоя модел. Сложи я на твоя дифузьор и карай спокойно. Най-разумния вариант е.

Относно ел.стъклата:
Или копчетата ти са заминали... Пробваш с копчета от друга кола, или имаш прекъснати вериги, но около копчетата е почти невъзможно да се прекъснат. От друга страна... към моторите също е трудно да бъдат прекъснати... Там няма спасение. Или хващаш да мериш веригите, или отиваш при човек, който знае какво прави и плащаш огромна сума за занимавката на човека, понеже си е гадна работа.

Назад към E36