загуба на мощност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше e36 седан M43B18
- Мечтае да кара: М5
загуба на мощност
здравейте колеги. от вчера имам следния проблем: при подаване на газ колата се наема бавно, след 2-3 секунди се оправя и се изстрелва
. прочетох какво има писано из форума по проблема и започнах да търся виновника за проблема. проверих всички маркучи за дупки или скъсано, кабели, бобини, свещи и т.н. единствено ми направи впечатление, че клапата на дебитомера работи неравномерно когато колата е само на обороти през 2-3 секунди се отваря рязко и пак се връща в първоначално положение
. другото което се съмнявам е ламбда сондата защото онзи ден в казанлък ме заля потопа и плувах в буквалния смисъл на думата,
и е възможно да е заминала тя в водата. знам че всички ще ме насочат за диагностика и за да ги изпреваря ще питам направо, в софия и по-точно в младостите и студентски град къде да я карам на диагностика да си кажат и там думата.

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Според мен е дебитомера
Диагностиката ще покаже.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
аиде бе колеги даите жокер къде да карам колицата на диагностика. говоря за сервизи от които сте доволни.
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Re: .
mitko_dimitrov написа:От къде си колега ?
camburko написа:в софия и по-точно в младостите и студентски град къде да я карам на диагностика да си кажат и там думата.
Вие хора недочитате ли постовете или мнения трупате....
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
Вече имам развитие по моя въпрос. Вчера бях на диагностика в сервиз ЮВЕ. Там ми изкара грешка в ламбда сондата(не дава коректни стоиности). Та след обстоино четене по темата в форума и в чичко гугъл разбрах че сондата пак трябва да е Бош. Та въпросът ми е от къде мога да си я взема оригинална защото доста колеги са писали, че има доста ментета дори и в Киров-Бош. Другия ми въпрос е дали има аналог на тази сонда на други производители и евентуално от къде бих могъл да си намеря. Благодаря предварително на всички отзовали се.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
camburko написа:Вече имам развитие по моя въпрос. Вчера бях на диагностика в сервиз ЮВЕ. Там ми изкара грешка в ламбда сондата(не дава коректни стоиности). Та след обстоино четене по темата в форума и в чичко гугъл разбрах че сондата пак трябва да е Бош. Та въпросът ми е от къде мога да си я взема оригинална защото доста колеги са писали, че има доста ментета дори и в Киров-Бош. Другия ми въпрос е дали има аналог на тази сонда на други производители и евентуално от къде бих могъл да си намеря. Благодаря предварително на всички отзовали се.
ДаруКар .... там е оригинално....
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
е и аз го знам това ама нали не сме с парите на европеиците все гледаме тънко да минеме. аз също съм в тази група. знам че сега ще почнат приказки от типа искаш да караш бмв ама се стискаш. всеки с приоритети си, така че само съвет искам, нищо повече.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
camburko написа:е и аз го знам това ама нали не сме с парите на европеиците все гледаме тънко да минеме. аз също съм в тази група. знам че сега ще почнат приказки от типа искаш да караш бмв ама се стискаш. всеки с приоритети си, така че само съвет искам, нищо повече.
Няма лошо колега .... другия вариянт е да вземеш примерно от Ауто+ или Косер . Вторите набират сериозна скорост по отношение печелене на доверие сред клиентите си .... Косер са официални представители на доста фирми производители на авто части , така че потърси , там където живееш техен магазин. Каквото съм купил от тях все е перфектно ...!!!
10 мнения
• Страница 1 от 1