разбити карета на полуоска
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
разбити карета на полуоска
колеги разбити са ми и двете карета на лиавата полуоска,закарах колата на майстор да ги смени а той ми каза 4е отделни карета не се продават а само циала полуоска заедно с тях вазможно ли е да ме будалка??
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: разбити карета на полуоска
a4kata написа:колеги разбити са ми и двете карета на лиавата полуоска,закарах колата на майстор да ги смени а той ми каза 4е отделни карета не се продават а само циала полуоска заедно с тях вазможно ли е да ме будалка??
Ми за другите коли се проидават отделно сиг и за бмв ще има, ама те кат са разбити и 2-те , сигурно няма да е голяма разликата

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
при бмв се продава полуоската с двете карета 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
a4kata написа:Благодаря ти Яворе!!! и аз така разбрах в последствие, има само полуоски с карета,но ми препора4аха да потърся на старо за6тото нови4ки са около 400лв,което си е солидна суми4ка.
Колега можеш ли да ми кажеш какви са признаците на разбито каре че се съмнявам мойто едното да не е разбито. Опиши ми просто как се държи самата кола
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
А нещо като притрисане в задницата или нещо подобно примерно докато потегляш(говоря за нормално потегляне)?a4kata написа:ами да ти кажа при мене са разбити каретата на лявата полуоска,и при десен завой колата се накланя наляво и се 4ува 4укане или ронене което продалжава докато колата завива,след завоя спира.При мен ве4е по4ва да се усе6та и при рязко потегляне.
8 мнения
• Страница 1 от 1