Едно въпросче (Притеснително такова)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- giggs_11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320д
колега би ли ми казал,голям проблем ли е че имам разлика 3 атмосфери на единия цилиндър,съответно на другите 3 ми дава 11атм. ,а на четвъртия ми дава 8атм., и ако е голям проблем ,на какво то4но влияе тази разлика......примерно на запалването ,щото вече почна и да не пали,ако престои повече от 10 мин. ,на угасен двигател........Stanchev написа:как е с компресията
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Колега, имах същия проблем. Спрях на много голям баир посока надолу и я оставих на 1-ва. Вътре бяхме 4 човека с багаж догоре на комбито + пълен резервоар. Колата тръгна малко по малко надолу. Веднага си казах - компресията. Мерих 4-те цилиндъра са си като по книжка точно и са еднакви. Не гори масло, абе нищо и няма. Възможно е да е от луфт, както вече каза един колега, или съединител. Разликата е, че беше веднага след като я оставих, даже нямах време да сляза. Сега вече винаги дърпам ръчната на баир, че да не избяга 

- KickingKing
- ентусиаст
-
E ти тая компресия колко мислиш, 4е държи? Тя държи ама до някво определено ниво после не може да ти запъне колата. За това е измислена ръ4ната, но това НЕ може да бъде критерии дали имаш добра компресия или не.
Явно мом4ето я е замерило след като казва, 4е единия цилиндър е 3 атм по-малко от другите.
Явно мом4ето я е замерило след като казва, 4е единия цилиндър е 3 атм по-малко от другите.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
giggs_11 написа: ...
Момче, вземи прочети правилата на форума за да не стане престоят ти в този форум сравнително кратък

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2