Проблем със скорости

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 29 Май 2009, 13:00

точно от тях. И може да чуваш понякога едно изпукване от ауспусите.
Моите дори не бяха скъсани, бяха омекнали много.

Щом наистина може да е от това ще избързам със смяната ,че много кофти на светофара като не можеш да включиш първа,иначе миналата седмица като сменях тампоните на двигателя карах майсторчето да ги погледне и тои вика здрави са,обаче сега като казваш найстина може да са омекнали и на пръв погледа да изглеждат ок!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 30 Май 2009, 18:51

да,наистина 1-ва влизаше трудно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 31 Май 2009, 22:11

liloff написа:Аз имах леко претупкване на 4та като ритна газта от тихи обороти. Сега като сложих оригинални тампони на скоростната от Дару не мога да си позная колата. Имат огромно значение тези 2 малки тампончета на скоростната.

Имам и много ясно виждащо се мърдане на лоста напред при спиране и назад при рязко ускорение. Което четох в пеликанпартс че е признак за тампони на скоростната. Та направо тампони на скоростната, тампони на гърнето(имам некви гадни вибрации на празен ход), гумено каре нали няма от какво друго да е гадния луфт? И само не ми стана ясно колко броя са тампоните на генерацията и горе долу колко струват ?

Карето е 60-70лв Лемфордер, тампоните за скоростите са 2х20лв оригинал, ако някой ще купува да знае

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 31 Май 2009, 22:25

Мисля тампоните на генерацията са два и бяха по 18лв в Крафт като ги сменях,не ми е тук гаранцията да видя точно за съжаление!
А иначе вибрациите на празен ход са си голяма борба аз си пиша в една стара тема като сменя нещо и се приближа до премахването на тия вибрации,досега смених тампоните на двигателя,тампоните на генерацията,сега съм поръчал във Вари2000 клапанчето за картерните газове,след него следват тампоните на скоростите и един вакунен клапан/adjuster unit/,а ако не се оправи и от това следва е46 330ci!
П.С:Не се набутваите с тези фалшиви тампони от 70 лв. във Вари оригиналните са 122лв с ДДС за бр.!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Предишна

Назад към E36