още един в клуба на окрадените

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 21 Май 2009, 22:33

това обясниш точно.. да кажем ще махне болтовете ,но няма да знае че подкалниците и други пластмасариики са закрепени и ще повлече всичко
200% някои тук си ни следят кои какво БМВ е стъкмил и събрал и си деистват яко

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 22 Май 2009, 17:07

Тая нощ и аз олекнах една емблема от предния капак... само едно не разбирам - ок, иска да краде емблема, ама моята за 4 лева ли бе :twisted: явно е бил някой супер "познавач" и дори не е усетил, че не е огиринална, ми е яко ментак... и неска гледам - като са я сваляли са счупили едното и краче вътре ахахах сега имат счупена емблена за 4 лева... която с гордост са си "откраднали" сами. Е, аз още днес ще сложа оригинална, ама тоя път ще я залепя зверски. Искам само един такъв да видя как ми пипа по колата... нищо повече :)
Think. Believe. Dream. Dare...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 22 Май 2009, 17:28

В Младост 1 преди няколко дни се пребирам около 00:00 и гледам първо на единия блок един тъмен субект, целия в черни дрехи. На другия блок още един такъв, и между колите на паркинга 2-ма души обикалят. На средата на паркинга още 1бр. Общо станаха 5-ма. Аз веднага извадих телефона, набрах последния номер (не си спомням кой) бях се постреснал малко от водяното. И викам в слушалката, така че да ме чуе тоя първия: "Братле идвай с патрулката веднага пред нас, че тука има някаква хайка". Както го казах това единя свирна и всички се събраха пред кофите. Аз си минах спокойно покрай колата за да я огледам (нямаше проблеми). Та я ми кажете вие какво се прави в тоя случай 5 към 1, ако са и въоражени, а аз не съм? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 22 Май 2009, 17:42

няма какво да се прави колега.
може някоя вечер да направим хаика :) и да одерем някои келеш от бои поне да го отнесе и за други :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 22 Май 2009, 17:51

ares2 написа:няма какво да се прави колега.
може някоя вечер да направим хаика :) и да одерем някои келеш от бои поне да го отнесе и за други :twisted: :twisted:

Лошото е че те ходят на банди и какъвто и каратист да си 5 срещу 1. Оправия няма в тая държава. Аз не съм против стоките 2-ра уп. за автомобили, даже основно такива и аз пазарувам, само че от колеги, които се занимават с разфасоване на ударени автомобили, а не от келеши крадящи лайсни, огледала, габарити и т.н. Наистина им трябва една ентусиазирана БМВ-хайка и бой по канчетата :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше e36 седан M43B18
Мечтае да кара: М5

Мнение от camburko » 22 Май 2009, 18:19

miroslav4ev написа:В Младост 1 преди няколко дни се пребирам около 00:00 и гледам първо на единия блок един тъмен субект, целия в черни дрехи. На другия блок още един такъв, и между колите на паркинга 2-ма души обикалят. На средата на паркинга още 1бр. Общо станаха 5-ма. Аз веднага извадих телефона, набрах последния номер (не си спомням кой) бях се постреснал малко от водяното. И викам в слушалката, така че да ме чуе тоя първия: "Братле идвай с патрулката веднага пред нас, че тука има някаква хайка". Както го казах това единя свирна и всички се събраха пред кофите. Аз си минах спокойно покрай колата за да я огледам (нямаше проблеми). Та я ми кажете вие какво се прави в тоя случай 5 към 1, ако са и въоражени, а аз не съм? :roll:

колега къде в младост 1 е било това че маи се е развивало до нас това събитие. аз съм в блок 3 над шела на цариградско
Животът е като стълба в кокошкарник, къс и осран.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от татрата » 29 Май 2009, 9:42

колеги за халогвните има лективате купувате си силикон и ги лепите

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше e36 седан M43B18
Мечтае да кара: М5

Мнение от camburko » 29 Май 2009, 10:25

е да де бяха лепени, ама и това не ме спаси. няма оправия. вече ми писна и ще заставам на засада скоро, че гледам снощи пак е изгорял един комшия. ще трепя някои.
Животът е като стълба в кокошкарник, къс и осран.
Изображение

Предишна

Назад към E36