Да ви се похваля :)).

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 19 Апр 2005, 10:17

batko_koko написа:Много са хубави джантите много ви харесват и аз искам да си взимам такива да са ти честити и с здраве да си ги таркаляш. ама не си ли ги взел от Жоро обувката дето продава джанти на 52-ри блок???????

Не са от Жоро.При него няма този модел,пък и той продава само италянски джанти.Джантите са от бахрейн и са от М3 може човека от който съм ги взел допълнително да ги е слагал :D
А за броните :mhihi: .Ще боядисвам цялата кола след месец. :lol:

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 19 Апр 2005, 10:49

melody1 написа:Джантите са от бахрейн и са от М3 може човека от който съм ги взел допълнително да ги е слагал :D

Определено допълнително ги е слагал - виждал съм да ги ползват за зимни гуми на М3, но стандартните джанти на Е46 М3 са тези в 18":

Изображение

Или тези в 19":

Изображение

Тези, които ти имаш в 17" обикновено ги слагат на Е46 330Ci и на седаните със спортен пакет:

Изображение

Макар че от година ги замениха с тези в повечето световни пазари:

Изображение

Ако ще боядисваш, намери си поне предна М-Тек броня, много отваря колата ;) Виж на бат Енджи колата като пример за подражание :DDD

PS. Всичките джанти на БМВ можете да видите тук: http://zoouz.free.fr/wheels.htm

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 19 Апр 2005, 13:07

Ако решиш да ги сменяш мога да ти дам моите(в галерията....на rtzankov на старата Е36 ги има на снимка и на Fast&Furious са същите) + някои лев за тия, които си сложил ;) , а и моите са купувани от Германия и са абсолютно оригинални.......

Сори за офтопика!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 19 Апр 2005, 13:47

gazzzar написа:Ако решиш да ги сменяш мога да ти дам моите(в галерията....на rtzankov на старата Е36 ги има на снимка и на Fast&Furious са същите) + някои лев за тия, които си сложил ;) , а и моите са купувани от Германия и са абсолютно оригинални.......

Сори за офтопика!

За сега не си ги давам :P.От къде мога да си взема М броня и колко горе доло ще ми струва :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E65 730d

Мнение от soreman » 19 Апр 2005, 17:03

Понеже и аз в събота си сложих 17-ките дето си купих наскоро та искам да те питам, твойте гуми колко са широки? Защото мойте са 215 (модела на джантите е подобен на твоя, но с повечето спици) и имам проблем че отзад ми закачат от време на време в калника... при теб има ли го този кофти ефект?

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 19 Апр 2005, 17:10

soreman написа:Понеже и аз в събота си сложих 17-ките дето си купих наскоро та искам да те питам, твойте гуми колко са широки? Защото мойте са 215 (модела на джантите е подобен на твоя, но с повечето спици) и имам проблем че отзад ми закачат от време на време в калника... при теб има ли го този кофти ефект?

Проблема не е в ширината на гумите, а в оффсет-а на джантата. Имаш 2 варианта, аз предпочитам първия. Да раздуеш малко калниците - вземаш един сешоар и стоманена тръба с Фи около 80мм. Вдигаш едната страна на крика, за 2-3 минути затопляш калника точно над джантата да не се пука боята, слагаш тръбата между гумата и калника и търкаляш колата на ръка напред-назад няколко пъти. Вдигаш на крика и повтаряш от другата страна. Другия начин е да закараш джантите на някой, който има достатъчно голям струг (не знам дали на струг се прави? но подобен тип машина) и махат 10ина мм от вътрешната страна на джантата, където опира в главината. Трябва много прецизно да се прави, и естествено джантата не можеш да я върнеш в оригиналното състояние. (Не че калниците можеш, ма е някак си по-леко ;) ).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 19 Апр 2005, 18:16

soreman написа:Понеже и аз в събота си сложих 17-ките дето си купих наскоро та искам да те питам, твойте гуми колко са широки? Защото мойте са 215 (модела на джантите е подобен на твоя, но с повечето спици) и имам проблем че отзад ми закачат от време на време в калника... при теб има ли го този кофти ефект?

Мойте гуми са 225/45/17 и не опират никъде.Даже има място за 235 :shock: .Калниците не са ми раздути.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 19 Апр 2005, 20:37

Мойте са 235 и има място за 245 :lol: Офсета за Е36 трябва да е около 40 :idea:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E65 730d

Мнение от soreman » 20 Апр 2005, 15:15

Бе не знам хора как карате с по-широки гуми? Аз съм с чисто нови амортисьори и пак понякога при друсване ми застъргва отзад... да не говорим да се опитвам да качвам малко по-височки бордюри!

Иначе варианта с раздуването ми харесва, но не знам дали бих се справил сам да го направя. Ако някой знае къде в София могат да ми го направят както трябва ще съм му много благодарен!

Предишна

Назад към E36