Да ви се похваля :)).
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
batko_koko написа:Много са хубави джантите много ви харесват и аз искам да си взимам такива да са ти честити и с здраве да си ги таркаляш. ама не си ли ги взел от Жоро обувката дето продава джанти на 52-ри блок???????
Не са от Жоро.При него няма този модел,пък и той продава само италянски джанти.Джантите са от бахрейн и са от М3 може човека от който съм ги взел допълнително да ги е слагал

А за броните

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
melody1 написа:Джантите са от бахрейн и са от М3 може човека от който съм ги взел допълнително да ги е слагал
Определено допълнително ги е слагал - виждал съм да ги ползват за зимни гуми на М3, но стандартните джанти на Е46 М3 са тези в 18":

Или тези в 19":

Тези, които ти имаш в 17" обикновено ги слагат на Е46 330Ci и на седаните със спортен пакет:

Макар че от година ги замениха с тези в повечето световни пазари:

Ако ще боядисваш, намери си поне предна М-Тек броня, много отваря колата

PS. Всичките джанти на БМВ можете да видите тук: http://zoouz.free.fr/wheels.htm
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Ако решиш да ги сменяш мога да ти дам моите(в галерията....на rtzankov на старата Е36 ги има на снимка и на Fast&Furious са същите) + някои лев за тия, които си сложил
, а и моите са купувани от Германия и са абсолютно оригинални.......
Сори за офтопика!

Сори за офтопика!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
gazzzar написа:Ако решиш да ги сменяш мога да ти дам моите(в галерията....на rtzankov на старата Е36 ги има на снимка и на Fast&Furious са същите) + някои лев за тия, които си сложил, а и моите са купувани от Германия и са абсолютно оригинални.......
Сори за офтопика!
За сега не си ги давам

- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Понеже и аз в събота си сложих 17-ките дето си купих наскоро та искам да те питам, твойте гуми колко са широки? Защото мойте са 215 (модела на джантите е подобен на твоя, но с повечето спици) и имам проблем че отзад ми закачат от време на време в калника... при теб има ли го този кофти ефект?
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
soreman написа:Понеже и аз в събота си сложих 17-ките дето си купих наскоро та искам да те питам, твойте гуми колко са широки? Защото мойте са 215 (модела на джантите е подобен на твоя, но с повечето спици) и имам проблем че отзад ми закачат от време на време в калника... при теб има ли го този кофти ефект?
Проблема не е в ширината на гумите, а в оффсет-а на джантата. Имаш 2 варианта, аз предпочитам първия. Да раздуеш малко калниците - вземаш един сешоар и стоманена тръба с Фи около 80мм. Вдигаш едната страна на крика, за 2-3 минути затопляш калника точно над джантата да не се пука боята, слагаш тръбата между гумата и калника и търкаляш колата на ръка напред-назад няколко пъти. Вдигаш на крика и повтаряш от другата страна. Другия начин е да закараш джантите на някой, който има достатъчно голям струг (не знам дали на струг се прави? но подобен тип машина) и махат 10ина мм от вътрешната страна на джантата, където опира в главината. Трябва много прецизно да се прави, и естествено джантата не можеш да я върнеш в оригиналното състояние. (Не че калниците можеш, ма е някак си по-леко

soreman написа:Понеже и аз в събота си сложих 17-ките дето си купих наскоро та искам да те питам, твойте гуми колко са широки? Защото мойте са 215 (модела на джантите е подобен на твоя, но с повечето спици) и имам проблем че отзад ми закачат от време на време в калника... при теб има ли го този кофти ефект?
Мойте гуми са 225/45/17 и не опират никъде.Даже има място за 235

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Бе не знам хора как карате с по-широки гуми? Аз съм с чисто нови амортисьори и пак понякога при друсване ми застъргва отзад... да не говорим да се опитвам да качвам малко по-височки бордюри!
Иначе варианта с раздуването ми харесва, но не знам дали бих се справил сам да го направя. Ако някой знае къде в София могат да ми го направят както трябва ще съм му много благодарен!
Иначе варианта с раздуването ми харесва, но не знам дали бих се справил сам да го направя. Ако някой знае къде в София могат да ми го направят както трябва ще съм му много благодарен!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2