Кога перката на климатика помага на виското?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 28 Май 2009, 17:38

emiche написа:Колеги, нищо против е30-ките и другите е36, но в крайна сметка темата е за е36 1992 набор с м50 и клима с врътките - дайте малко да конкретизираме темата и после ще продължим с разискването?
Та по темата, по тази схема - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
датчика номер 10 - пише двоен превключвател на 91 и 99 градуса, мисля, че това е ключа от палатката поне в моя случай :winky:

И при М42 е така.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Мнение от Dream_BMW » 28 Май 2009, 21:44

nakoone написа:
emiche написа:Колеги, нищо против е30-ките и другите е36, но в крайна сметка темата е за е36 1992 набор с м50 и клима с врътките - дайте малко да конкретизираме темата и после ще продължим с разискването?
Та по темата, по тази схема - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
датчика номер 10 - пише двоен превключвател на 91 и 99 градуса, мисля, че това е ключа от палатката поне в моя случай :winky:

И при М42 е така.

така е при доста други бензинови Бимки.Ама при моята печка не е така и за съжелание не знам как е,но като вземе да прави проблеми ще му мисля.Ще пускам тогава и аз тема със заглавие ПОМОГНЕТЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ хахаха

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от IPI78 » 28 Май 2009, 23:05

Chapai написа:
vladiverm написа:
vladiverm написа:При мен виското не е в кондиция , но и с пуснат климатик не мръдва стрелката. Без климатик датчика също я включва навреме.

Моята инсталация си е фабрична , имам си датчик на радиатора и не съм с дигиталния :arrow: независимо от климатроника перката се пуска , глупаво би било да я има и да не я направят да се включва по спешност ;)
Някой от вас са със допълнително монтирани климатици , ясно е че нямат датчик на радиатора :idea:

Не разбрах откъде е ясно... :?:

Само да вметна че има много голяма разлика м/у радиаторите когато има климатик фабрично(в размерите имам впредвид),а тносно климатик-климатроник разликата е само в упралението в купето,самата с-ма е еднаква.

Предишна

Назад към E36