Халогени??

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

Халогени??

Мнение от Milionera213 » 14 Апр 2005, 13:40

Чудех се дали е за тука тая тема... и не е, обаче проблема засяга най-силно нас дето караме е36. Незнам за вас но на мен 2-пъти ми крадът халогени вече в рамките на 1 седмица, но което по-интересно в квартала (Лозенец), не е останало е36 с халогени на него, злато ли има в тях? Прави ми впечатление като карам из София че масово са ощавени е36-ците. Вече видях БМВ та с захванати халогени отгоре с метлни пластини занитени за броните което е доста грозно. Въпроса ми е някой знае ли елегантен начин за захващане на тея шибани халогени. Мислих за вариан капачки (при положение че имам инсталация направо ми звучи гадно да слагам капчки), но и тях ги крадат? Незнам какво да правя вече, ще си карам с дупки, просто искам да призова всички колеги с е36 - не купувайте халогени със съмнителен произход - нека им стоят на склад на тея копелета дето ги изкупуват от наркоманите, белкем след някой друг месец спрат да се крадът, че без халогени съвсем не изглежда така палаво колата особенно вечерно време... Сори за дълата и до болка позната тема, ако иска администратора да я премеси.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Апр 2005, 13:46

колега къде в ЛОЗЕНЕЦ си и аз съм в лозенец да вида как некой краде леле къв бой
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

Мнение от Milionera213 » 14 Апр 2005, 13:49

В горен Лозенец, срещу РУМа, но се крадът по-цяла София, и за кво са им незнам, наркоманите ги развързват по 15-20 кинта 2-та, дано с тея халогени погребенията да си осветят!
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 14 Апр 2005, 13:56

Споделям позицията ти брат.
Проблемът е, че дори като счупиш палчетата, които са на стойките и залепиш яко халогените със силикон за брояната, както аз направих, след два дни ги няма. А на всичко отгоре са ги свалили като хирурзи.
Пробвах всичко, което беше предлагано в многото теми изписани на тази тема във форума. Нищо не може да ги опази. Поне в моя случай.
Абе без да стане грозно няма как да се закрепят...
Аз за себе си съм взел решение - само чисто нови от Дару, Камор или Вари 2000. Няма да храня тея измекяри.
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Апр 2005, 14:27

аз да го барна в лозенец наща бригада от 15 човека къв бой ще им теглим
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 14 Апр 2005, 14:50

:shock: Да им изсъхнат ръчичките. Артрит да ги тресе дано :mhihi: И аз бачкам в Лозенец. Бах мааму, ако барна някой да ми крадне халогените и прочие... :evil: :dummy: :dummy: :dummy: :maad: :bang: :banghead: :bcry: :bcry: :bcry:
Лошото е, че нямаме връзка като такситата, иначе... един като пипнем и както казва колегата - цялата бригада :dummy: и ш го излекуваме от навиците за известно време /поне докато полежи в Пирогов/ :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 14 Апр 2005, 15:38

Тъпото е, че и един месец да дебнеш с пушка в ръка без да мигнеш може и да не минат пишлегарите. После за една минута да си затвориш окото и ще са ги гепили.
Аз за тва бях отворил една тема в "Извън темата". Идеята ми беше там всеки да пише къде, кога, по кое време, колко често. Така ще се оформят разни зони, където тези неща се случват по-често и след това с малко дебнене една бригада ще им натрошим кокалите.
То фикс идея ми стана да фана някой такъв, та да му пренаредя скелета!
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sladk0 » 14 Апр 2005, 18:51

Те ще пукнат тия копелета,на мен 2-пати ми ги крадат.Веднаж в Дружба и втория пат в центара точно на 5-те кюшета,има една градинка малко по нагоре.Ние тука може да коментираме как сме ги закрепили и направили да огрничим краждата им,ама представиате ли си че некой лешпер може да черпи инфо от тук и да му помагаме по този начи като дискутираме как сме ти укрепили.То опрвия няма

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 14 Апр 2005, 19:21

Бе точно наркоманчетата дето ги свалят няма да тръгнат да четат тука.
Те си имат други задачки. Къде да намерят следващата доза.

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 15 Апр 2005, 13:23

аз от зор сложих Е46 бронята....с отляти в нея халогени....ако някой ги гепи.....сам ще се гръмна....как мразя да похваля нещо....чакйте да видя дали са още тука ;)
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 16 Апр 2005, 19:06

quixzole написа:аз от зор сложих Е46 бронята....с отляти в нея халогени....ако някой ги гепи.....сам ще се гръмна....как мразя да похваля нещо....чакйте да видя дали са още тука ;)

тази броня е супер (сори за офтопика)
let the BMW be with you

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Апр 2005, 7:29

не може ли да се измисли някъв начин да пуснем течащ ток около корпуса с някви жички или нещо от сорта... като ги хванат и да не могат да ги пуснат :mhihi:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 17 Апр 2005, 23:00

Е тва е свежо :D Спирам си колата до кантона и я връзвам за високото напрежение и чакам от балкона с биуичка в ръка да стане "наркоскарата".....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavy » 18 Апр 2005, 16:23

Пичове,

Бройте ме и мен в бригадата. Аз работя в Лозенец и само свирнете ако хванете някой. Аз ще ви кажа до къде ще го разходим и какво ще го правим. След това няма да може никога да се дрогира. На мен ми откраднаха халогените, стъклата на огледалата и дори предните мигачи, които нови са по 15 лв. единия. И всичко това на едно и също място срещу рамстор. Няма вечер без някой да изпищи. По този повод си подадох документи за ловджия и ше ги чакам от балкона на гюме. Самоче ще напълня патроните с едра сол.
П.П. ако някой ме изпревари нека му счупи някой краиник и от мен.

Назад към E36