Проблем с хидравликата!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с хидравликата!
Колеги знам че сиг. има такава тема някаде, но пиша от GSM-ма си и немога да търся.
Когата колата седи на 1 място на обороти ми се върти много трудно волана се едно нямам хидравлика, когато подам газ започва да се върти по лесно обаче нешто свири. Масло, Ремък, Помпа....... Някакви идей.
П.С. Извинявам се за темата ако се повтаря.
Когата колата седи на 1 място на обороти ми се върти много трудно волана се едно нямам хидравлика, когато подам газ започва да се върти по лесно обаче нешто свири. Масло, Ремък, Помпа....... Някакви идей.
П.С. Извинявам се за темата ако се повтаря.
"The Beast" (звяра).
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
- belial
- младши ентусиаст
-
Nik4oZ написа:Според мен хидравличната помпа здава багажа .
ако беше хидравличната помпа изобщо нямаше да може да върти по лесно волана каот подава газ. на мен помпата ми замина и знам как е

- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
- belial
- младши ентусиаст
-
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
при мен помпата изпускаше от лагера и също свиреше и губеше масло,другите вариянти са;ремък,маркуч или рейка.качи я на канал и виж откъде тече.и помпата и рейката се рециклират. 

- belial
- младши ентусиаст
-
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
за рециклиране на помпата ми взеха 150лв.дават 6 месеца гаранция.за нова ми казаха 800-1000лв.но незнам дали е толкова.
Направо незнам какво да правя
Един маистор ми каза че помпата била за смяна (Без да я погледне на канал), иначе масло не ми тече от никаде. Като погледнах казанчето беше на мин. долях малко до мах. малко се пооправи ама пак се върти тежко и ми свири......
П.С. Маслото ми е много зацапано направо е черно и е като "боза" възможно ли е ако го сменя изцяло да се размина без помпа!

Един маистор ми каза че помпата била за смяна (Без да я погледне на канал), иначе масло не ми тече от никаде. Като погледнах казанчето беше на мин. долях малко до мах. малко се пооправи ама пак се върти тежко и ми свири......
П.С. Маслото ми е много зацапано направо е черно и е като "боза" възможно ли е ако го сменя изцяло да се размина без помпа!

"The Beast" (звяра).
- metodi80
- старши ентусиаст
-
DencheSso написа:Направо незнам какво да правя![]()
Възможно е ..... смени го , смени и казанчето (то представлява и филтър за хидравличното масло и е консуматив , мисля , че казанчето е към 90 лв., но на първо време смени маслото , ако се оправи си ти ... ) Все пак маслото е в основата .... за да работи нормално и помпа и рейка , трябва да има смазване....
- kinazo2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW след BMW
- Мечтае да кара: Само служебни 730-ки IS-ки
- Детайли за колата: Гориво+нафта=тракторче
belial написа:Nik4oZ написа:Според мен хидравличната помпа здава багажа .
ако беше хидравличната помпа изобщо нямаше да може да върти по лесно волана каот подава газ. на мен помпата ми замина и знам как е
Здр колега
Понеже едно майсторче ми каза че и мойта помпа е за сменяване защото на пълен волан поскърцва и ми прави на пяна маслото та исках да те попитам как е когато помпата сдаде багажа
Защото на мен ми изхвърли маслото през капачката цялото в пяна
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
kinazo2000 написа:belial написа:Nik4oZ написа:Според мен хидравличната помпа здава багажа .
Здр колега
Понеже едно майсторче ми каза че и мойта помпа е за сменяване защото на пълен волан поскърцва и ми прави на пяна маслото та исках да те попитам как е когато помпата сдаде багажа
Защото на мен ми изхвърли маслото през капачката цялото в пяна
Когато помпата е за смяна се разбира по тежеста на волана и мъченето при въртене при спряла кола. При подаване на много газ също трудно се върти волана.
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Nik4oZ написа:Според мен хидравличната помпа здава багажа .
+ 1 мойта току що я смених имах същия проблем. сменявай има ги из форума тука.
15 мнения
• Страница 1 от 1