bmw 318 i - загрява
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
bmw 318 i - загрява
Видях, че има няколко теми по този въпрос, но проблемът ми е по различен... Значи колата е докарана на собствен ход като е прегряла на път за България... Тук дигаше температури до чертата която е след средата. Онзи ден я закарах на майстор - каза нова гарнитура + шлайф. Когато отидох на следващия ден да я взема каза и термостат (дефакто той бил причината за прегряването). Купих нов и го смени. Днес и вчера обаче температурата пак се покачва до чертата след средата, а нивото на антифриза (в случая... се сетих че сипахме вода) спада... Като я взех от сервиза беше на 1-2 пръста от максималната черта, а в момента (тоест за около ден и половина каране) е може би на около 5-6 пръста под чертата... Каква е причината какво да правя...? Моля за помощ...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Направи едно добро обезвъздушаване и ела пак да се "видим".
Парно има ли?

Парно има ли?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Попитах дали има жега от парното, с горната част на дланта към духалките, трябва да ти пари.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Dertan написа:Значи, седя сигурно 15 мин. да изкарва въздух и накрая като завъртях болчето и дигна температурата на следващатата стрелка след средата.
виж как колега отгоре ти каза да провериш да не ти е дал фира хеатер кора, шото тогава водата/антифриза не циркулира през системата как требе и колата загрева аз имах същия проблем. дано при теб да не етака щотото е болезнено за правене,
виж съшо дали имаш влага под таблото зад педалите и от пасажерската страна, ако имаш хеатер кора е отишал моли се да не е
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
з
водната помпа да не е развалена аз моита я смених и вече не ми бега антифриза.Успех
- dangerous
- младши ентусиаст
-
Виско

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
колега и моита вдига градусите над средата смених виското но се сащия к*р сега мисля да пробвам с водна помпа,защото те нали оригинално са с пластмасова турбинка (незнам кои го е мислил но е доста МАЛУМЕН) и моита как е от италия а там е яка жега и се си мисля че от витлата на перката не е останало нищо
12 мнения
• Страница 1 от 1