ЕМБЛЕМАТА НА БМВ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Nukem написа:Аз миналата седмица сложих карбоновите от колегата bum_bum,сложих и прилично количество силикон и резултата е че миналия ден като явно са я напънали да я свалят предната са одраскали капака гадна сган,егати и зависта егати и голямата печалба като продадат 2 емблеми!
Аз затова съм с ментак. Никой не я бара.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- hakerov
- Потребител
-
- Кара: без книжка
- Мечтае да кара: M5
bmw
По скоро разликата между оригинала и ментето (според мен) е не само до визията на емблемата,но и до колко време ще издържи лаковото покритие.Може след година ,две и пак да се олющи.Пак казвам мое лично мнение.Аз бих дал пари за оригинал(ако съм сигурен,че е такъв де).
Карбонова мислех да купя от форума,ама келешите като видят нещо лъскаво и золума е готов.Щом на един приятел емблемата на форда му гепиха,какво остава за наши емблеми.Пък колко пъти капачките на вентилите ми крадат...България 

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Вчера карах колата на автомивка при един приятел,и единия от работниците по едно време идва и ми носи задната емблема и ми вика падна.Залепих си я силикон понеже едното чопче се счупи и готово.Емблемата ми е метална,това дали е оригинална емблема или менте?

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2