ЕМБЛЕМАТА НА БМВ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 14 Май 2009, 23:26

да ти кажа работил сам в авто мифка не е от тва има коли на по 30 год и пак немое им изтърка6 емблемата ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 14 Май 2009, 23:37

Nukem написа:Аз миналата седмица сложих карбоновите от колегата bum_bum,сложих и прилично количество силикон и резултата е че миналия ден като явно са я напънали да я свалят предната са одраскали капака гадна сган,егати и зависта егати и голямата печалба като продадат 2 емблеми!

Аз затова съм с ментак. Никой не я бара.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: без книжка
Мечтае да кара: M5

bmw

Мнение от hakerov » 15 Май 2009, 8:14

По скоро разликата между оригинала и ментето (според мен) е не само до визията на емблемата,но и до колко време ще издържи лаковото покритие.Може след година ,две и пак да се олющи.Пак казвам мое лично мнение.Аз бих дал пари за оригинал(ако съм сигурен,че е такъв де). ;) Карбонова мислех да купя от форума,ама келешите като видят нещо лъскаво и золума е готов.Щом на един приятел емблемата на форда му гепиха,какво остава за наши емблеми.Пък колко пъти капачките на вентилите ми крадат...България :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 15 Май 2009, 9:17

Вчера карах колата на автомивка при един приятел,и единия от работниците по едно време идва и ми носи задната емблема и ми вика падна.Залепих си я силикон понеже едното чопче се счупи и готово.Емблемата ми е метална,това дали е оригинална емблема или менте?
:driving: :dunno: :driving:

Предишна

Назад към E36