Окачване Е36 кабрио
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Окачване Е36 кабрио
Поразрових се чрез търсенето ама не намерих...
Проблема е следният:
Онзи ден сложих 225/45/17 отпред е ок - отзад в дясно е ок а в ляво опира в калника... разликата е между 1-2 сантметра в клиъренса между задно дясно и задно ляво (в полза на това от страната на пасажера - по високо е)
Та дайте ми съвет от къде може да идва тази разлика - колата не е удряна или нещо подобно - притеснявам се да не са амортесьори... от тапмон мое ли да е ? за криви щанги не ми се вярва?!
Дайте съвет откъде може да е .
П.П.
Извинявам се на модераторите но се чудих дали тук или в сервизната и реших че тук може някой да го имал това.
Поздрави
Проблема е следният:
Онзи ден сложих 225/45/17 отпред е ок - отзад в дясно е ок а в ляво опира в калника... разликата е между 1-2 сантметра в клиъренса между задно дясно и задно ляво (в полза на това от страната на пасажера - по високо е)
Та дайте ми съвет от къде може да идва тази разлика - колата не е удряна или нещо подобно - притеснявам се да не са амортесьори... от тапмон мое ли да е ? за криви щанги не ми се вярва?!
Дайте съвет откъде може да е .
П.П.
Извинявам се на модераторите но се чудих дали тук или в сервизната и реших че тук може някой да го имал това.
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Тампон на амортесьор, уморена пружина, някоя втулка по носачите за смяна, крив носач, лошо разпределение на тежестта. Огледай й състоянието , ако не се занимаваш води я на оглед.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
аяожг
Le Transporteur написа:Тампон на амортесьор, уморена пружина, някоя втулка по носачите за смяна, крив носач, лошо разпределение на тежестта. Огледай й състоянието , ако не се занимаваш води я на оглед.

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
И аз имах подобен проблем.Съмнявах се в пружините и ги свалих да ги огледам,оказа се че са различни даже едната май не е от БМВ.
Иначе по горе колегата ти е изброил другите възможни причини,легни и си огледаи хубаво колата
Иначе по горе колегата ти е изброил другите възможни причини,легни и си огледаи хубаво колата

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Le Transporteur написа:Тампон на амортесьор, уморена пружина, някоя втулка по носачите за смяна, крив носач, лошо разпределение на тежестта. Огледай й състоянието , ако не се занимаваш води я на оглед.
Много мерси

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Koлега, прави ми впечатление че на кабриото задните пружини са с по-дебели навивки от нормалните седан и купе примерно. Огледай случайно да не си с 2 различни пружини - една дебела и една тънка.
Виж и тази тема, ако ти помага: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Виж и тази тема, ако ти помага: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
6 мнения
• Страница 1 от 1