Въпрос: Цялостно пребоядисване на кабриолет.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
melody1 написа:Колега яз моята преди две седмици си я взех от бояджията. Мога да твърдя, че стана перфектна. Боядисване на целия автомобил(без вътре, таван, капаци, багажник,врати,прегове,брони,огледала,лип,сенник на задното стъкло,вежди и др.) ми излезе около 1300лв. Имаще и доста гадни вдлъбнатини по детайлите, които също ги оправи.(боята е тъмно сив перлен металик.) http://www.bmwpower-bg.net/forums/files ... 89_190.jpg
Бояджията се намира в Пловдив.
Колега и аз знам че излиза някаква такава Цена!! А искам да те питам във тази цена и монтажа и напасването на брониите,праговете,липа и сеника ли е включена или ти си ги напасва тези детайли???
Колата е станала Много Добре!!!

къде в пловдив ? в кой квартал е ?melody1 написа:Колега яз моята преди две седмици си я взех от бояджията. Мога да твърдя, че стана перфектна. Боядисване на целия автомобил(без вътре, таван, капаци, багажник,врати,прегове,брони,огледала,лип,сенник на задното стъкло,вежди и др.) ми излезе около 1300лв. Имаще и доста гадни вдлъбнатини по детайлите, които също ги оправи.(боята е тъмно сив перлен металик.) http://www.bmwpower-bg.net/forums/files ... 89_190.jpg
Бояджията се намира в Пловдив.
Сервиза е в Тракия. По-точно гаража.
.В петък ще ходя да ми погледне колата, че днес някой ме беше ударил и избягал. Колеги живеем в най-скапаната държавица. Направо съм бесен.
. Една седмица от както ми я пребоядисаха и вече я насраха.
Мястото е малко забутано- до гара Тракия, зад гаража на автобусите. Ако някой иска в Петък мога да го заведа. Хем ще види на живо как е станала мойта колица.

Мястото е малко забутано- до гара Тракия, зад гаража на автобусите. Ако някой иска в Петък мога да го заведа. Хем ще види на живо как е станала мойта колица.
един приятел май ми обясняваше , че там са му правили заставата и беше много доволен . Ygo 45 е направена много яко . Меден металик много добра работа . май става въпрос за същия човек . той се занимава и с оптичен тунинг ако не се лъжа .melody1 написа:Сервиза е в Тракия. По-точно гаража..В петък ще ходя да ми погледне колата, че днес някой ме беше ударил и избягал. Колеги живеем в най-скапаната държавица. Направо съм бесен.
. Една седмица от както ми я пребоядисаха и вече я насраха.
![]()
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2