слагане на двигател от 325 на 320 проблем помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
слагане на двигател от 325 на 320 проблем помогнете
здравеите на всички. взел съм двигател 2.5 бензин напълно обурудван с компютара и инсталацията. двигателя пали и си работи. пробвах преди да го сложа в колата. проблема е следния - след като сложих мотора в колата и пробвах да го запаля не става. на колата стой оригиналната инсталация от 320. чудя се дали някои е правил същото нещо и да даде някакъв съвет. дали има разлика в буксите на 320 и на 325 ( става въпрос за буксата която излиза от таблото с бушоните и се свързва с тази която отива към компютара на двигателя). проблема е, че когато завъртя ключа да запали нищо не става. моля помогнете, ако някой го е правил.
Re: слагане на двигател от 325 на 320 проблем помогнете
bako_mioo написа:здравеите на всички. взел съм двигател 2.5 бензин напълно обурудван с компютара и инсталацията. двигателя пали и си работи. пробвах преди да го сложа в колата. проблема е следния - след като сложих мотора в колата и пробвах да го запаля не става. на колата стой оригиналната инсталация от 320. чудя се дали някои е правил същото нещо и да даде някакъв съвет. дали има разлика в буксите на 320 и на 325 ( става въпрос за буксата която излиза от таблото с бушоните и се свързва с тази която отива към компютара на двигателя). проблема е, че когато завъртя ключа да запали нищо не става. моля помогнете, ако някой го е правил.
Айде сега уточни какви точно са и двата двигатела и ще ти помогнем.Ако си от М50б20 към М50б25 не би трябвало да имаш проблеми.
Последна промяна GVT на 08 Май 2009, 23:31, променена общо 1 път

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Така като чета ми мяза на ЕВС, но незнам на 325 М50 дали се монтира.
Уточни какви са двата мотора и донора имаше ли ЕВС или не?
Уточни какви са двата мотора и донора имаше ли ЕВС или не?

я
вярвам всичко сте проверили по 100 пъти. не се сещам от какво може да е. бензин достатъчно ходи ли до мотора-бензиновата помпа същата ли е
Шумахер ми е вуйчо...
8 мнения
• Страница 1 от 1